Auksjonerer bort konferansepakke på nytt hotell for TV-aksjonen

TV-aksjonen går av stabelen på søndag. I den forbindelse auksjonerer Scandic Flesland Airport bort en konferansepakke for inntil 50 personer, til en verdi opp mot 100.000 kroner, på hotellet, som åpner i april 2017, heter det i en pressemelding fra Scandic.

– TV-aksjonen og Røde Kors har hjulpet veldig mange mennesker gjennom årene. Vi har tenkt lenge på hvordan vi i år skal bidra, og vi mener at en konferansepakke med møterom, overnatting samt frokost, lunsj og middag, ved vårt hotell, som åpner neste år, vil være et attraktivt auksjonsobjekt, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Svein Arild Steen-Mevold, adm. dir. i Scandic Hotels Norge (foto fra Scandic Hotels).
Svein Arild Steen-Mevold, adm. dir. i Scandic Hotels Norge (foto fra Scandic Hotels).

Nå håper Scandic at næringslivet vil åpne lommeboken, for å by til inntekt for TV-aksjonen og Røde Kors.

– Pakken har en verdi på opp mot 100.000,-, og jeg håper vi klarer å få et så høyt bud som mulig i løpet av denne helgen, sier Birte Hevrøy, hotelldirektør ved Scandic Flesland Airport.

Konferansepakken Scandic auksjonerer ut, er for inntil 50 deltagere, og består av møteromsleie én dag, lunsj og middag (eks. alkohol) samt overnatting og frokost. Konferansen må gjennomføres i løpet av 2017.

TV-auksjonen finner du her.

Scandic Flesland Airport, som åpner 1 april 2017, blir Vestlandets største kongresshotell, og hotellet vil tilby rom og lokaler for både små og store møter. Hotellets største konferansesal tar opptil 1100 personer. Med en italiensk restaurant, Scandics prisbelønte frokost, flotte uteområder, og et sterkt fokus på design og interiør, vil Scandic Flesland Airport sette en ny standard for flyplasshoteller.

Toppfoto: Scandic Flesland Airport. Foto fra Scandic Hotels.