Styrker Evenes på rutekartet

Fra slutten av mars 2017 vil Widerøe satse enda sterkere på Evenes. I tillegg til at selskapet innfører en rute mellom Evenes og Trondheim, forlenger det eksisterende ruter, slik at folk enkelt kan fly mellom Harstad/Narvik og Sandefjord og Bergen, skriver flyselskapet i en pressemelding.

Målet er å binde landsdelene sammen med en luftbro, og gi de reisende en enklere reisevei. På den måten sikrer Widerøe kommunene rundt Evenes et bedre tilbud for reiser til store deler av landet.

– Vi følger eksisterende reisestrømmer, og lytter aktivt til våre kunders tilbakemeldinger. I tillegg til konkrete innspill fra næringslivet, har dette dannet grunnlag for ruteøkningene som trer i kraft fra mars 2017, sier Catharina Solli, som er informasjonssjef i Widerøe.

– Vi håper å kunne tilfredsstille eksisterende samt potensielt nye kunder med de nye rutene, fortsetter hun.

I april 2017 vil det ikke lenger være mulig å fly til og fra Narvik lufthavn Framnes. Reisemønsteret står foran en endring, og Widerøe har i den anledning valgt å satse videre på Evenes, og forsterker frekvensen fra to til fire daglige avganger, til og fra Bodø. En av disse avgangene vil foregå med selskapets største fly, Dash 8 Q400, med 78 seter.

For rutetider og øvrige detaljer se her: www.wideroe.no/Vi-styrker-rutetilbudet-til/fra-Evenes

Billetter er tilgjengelig for booking i løpet av uke 45. Priser fra 699,- hver vei, Evenes – Trondheim, og 999,- hver, vei Evenes – Bergen/Sandefjord.

Foto: En av Widerøes Dash 8-Q400-maskiner på bakken. Foto fra Widerøes Flyveselskap.