Ukens navn: Jarle Moen

Jarle Moen
Thief Executive Officer
THE THIEF

THE THIEF på Tjuvholmen i Oslo har blitt stemt frem som nummer 1 av 300.000 lesere av det anerkjente reisemagasinet Condé Nast Traveler. Du kan lese artikkelen på e24. HSMAI gratulerer!

Denne uken er han ukens navn i både Norge og i HSMAI Region Europe. Les intervjuet på HSMAI Region Europe her.

Q: Hva består din arbeidshverdag av?

A: Det viktigste jeg gjør hver dag, er å ta pulsen på hotellet. Snakke med gjester og ansatte, se behov før de oppstår, og støtte der det trengs. Det nytter ikke for meg å sitte inne på kontoret. Jeg må være der det skjer.

Q: Hva er det beste ved jobben din?

A: Det er så klart alle møtene med gjestene og kollegene. Å få være med på å løfte hotellopplevelsen til våre besøkende. Jeg er også styreleder for NHO Reiseliv Oslo og Akershus, og brenner for å sette regionen vår på verdenskartet. Når jeg jobber på THE THIEF, får jeg virkelig muligheten til å gjøre akkurat det!

Q: Har du noen du har sett opp til?

A: Som jeg også har sagt før, setter jo Petter og Torgeir standarden i Nordic Choice-systemet. Og noe av det de er aller best på, er å utvikle talenter, slippe andre til. Jeg lærer av kollegene mine på THE THIEF hver eneste dag.

Q: Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

A: Tradisjoner bygger bedriftskultur. For meg er de viktigste tradisjonene dem der vi løfter frem hverandre. I tillegg til kåringer, som månedens og årets ansatte, er jeg stolt av de mange impulsfeiringene, av små og store seire og prestasjoner. Medarbeidere som går den ekstra mila for gjester og kolleger, blir lagt merke til.

Q: Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

A: Så lenge jeg kan huske.

Q: Hva synes du er det beste ved HSMAI?

A: HSMAI løfter frem rollemodeller, talenter, nye konsepter og ideer. Det bidrar til at alle i bransjen strekker seg litt lenger.

Q: Er det noen aktiviteter/tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

A: Fortsett med å være en pådriver for utviklingen i bransjen. Vi som er medlemmer har mye å lære av hverandre, spesielt på tvers av land. Det ligger mye inspirasjon i å bringe verden inn i hotellobbyene våre.

Q: Beskriv en perfekt helg for deg.

A: Den perfekte helgen er enten på hytta i Drøbak eller på oppdagelsesferie til et nytt hotell. Jeg tar alltid notater når jeg er på reise, prøver å fange stemningene der jeg er. Alt handler om å få gjestene til å føle seg vel.

Q: Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

A: Det må jo bli reiseliv. Jeg mener reiseliv har potensial til å bli en enda større næring i Norge fremover, men det må utvikles riktig. Vi har så fantastisk mye spennende å by på, som går hånd i hånd med de store reise- og opplevelsestrendene vi ser i dag. Jeg opplever at mange søker tilbake til det som er genuint, naturlig og bærekraftig. Der er norsk reiseliv blant de beste i verden.

Q: Hvordan vil noen som kjenner deg beskrive deg?

A: Engasjert, empatisk og en smule eksentrisk.

Q: Hvor går neste reise privat/arbeid?

A: Nå skal jeg snart til Tulum i Mexico – et vakkert lite hjørne av Mexico, som i det stille har utviklet seg til å bli et av verdens hotteste reisemål. Laid-back stemning, pudderhvite strender, eksotisk jungel og flotte Maya-ruiner. Jeg teller ned dagene!

Q: Har du noen spesielle hobbyer?

A: Reising og trening. Begge deler gir meg enormt med energi i hverdagen. Og det trenger jeg.

Q: Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg om du fikk velge én ting?

A: En god flaske vin. Så ville jeg brukt etiketten til å skrive et reisebrev, og sendt det hjem med flaskepost.

Q: Takk, har du ellers noe på hjertet?

A: Da vil jeg sende en stor takk til alle mine fantastiske kolleger på THE THIEF. Dere imponerer meg hver eneste dag.

Foto: Jarle Moen, Chief Executive Office på THE THIEF. Fotograf: CF-Wesenberg/kolonihaven.no