Nytt nettsted for HSMAI-prisene

På kvelden 25. januar 2017 går reiselivets «Oscarutdeling», HSMAI-prisene av stabelen i Den Norske Opera og Ballett i Bjørvika. Etter HSMAI Møte- og Eventbørsen har funnet sted på dagtid, kårer og feirer vi de beste markedsførerne og de Unge Lederne i bransjen. Og nå lanserer HSMAI en ny nettløsning for arrangementet.

HSMAI Region Europe har nå investert i et helt nytt system, som skal brukes for å sende inn bidrag til HSMAI-prisene og andre prisutdelinger vi har både i Norge og i Europa.

Du kan sjekke ut de nye nettsidene her.

Vi har lenge vært på jakt etter et system som har alt det vi leter etter når det kommer til innsending av bidrag. Det har vært veldig viktig for oss at systemet skal kunne laste opp store filer og filmer. Tidligere år har vi brukt mye tid på å samle sammen alle nominasjoner, da noe har kommet i dropbox, annet i WeTransfer osv. Derfor vil både vi og dere spare mye tid og arbeid med et system som kan ta store filer, og ha alt samlet. Dette vil også forenkle og systematisere juryarbeidet.

Her følger en liten veiledning for hvordan systemet skal brukes når du sender inn bidrag (videresend gjerne rette vedkommende hos dere en lenke til denne siden):

  1. Lag en profil ved å trykke på «send inn bidrag» i menylinjen på toppen
  2. Følg deretter step by step og det systemet spør etter
  3. Huk av for den kategorien du ønsker bidraget skal juryeres i (du kan som kjent be om at et bidrag blir juryert i flere kategorier)
  4. Når du har lastet opp bidraget, kan du gå tilbake og laste opp et nytt
  5. Du kan lagre alt underveis, og fortsette arbeidet senere, ved å trykke på «save». Når du er klar til å sende det inn, trykker du på «save and finalize».
  6. I profilen din kan du også gå inn og se hva du har sendt inn, og hva som ligger som kladd. Når et bidrag er sendt inn, er det ikke mulig å gjøre endringer.
  7. Når vi har mottatt alle bidragene, vil de som sitter i juryen også få tilgang til systemet
  8. Det er laget et poengsystem, slik at juryen kan gi poeng under juryeringen, og juryen kan ha en grovsortering i forkant
  9. Juryeringen vil foregå i to runder, først individuelt og deretter samlet

Om du har spørsmål angående dette, kan du kontakte Benedicte i HSMAI på bgb@hsmai.no

Frist for registrering av bidrag er satt til mandag 19. desember.

HSMAI Møte- og Eventbørsen 28. januar 2016
Fra HSMAI-prisene 28. januar 2016

Vi har oppdatert kategoriene

Juryen for HSMAI-prisene 2015 hadde et internt møte i etterkant av HSMAI-prisene 2015. Her gikk den gjennom alle kategoriene, og gjorde en del endringer. Noen av kategoriene er fjernet og noen er nye. Vi har også hatt en ny runde nå, hvor vi har sendt ut dette på høring. Det er vanskelig å tilfredstille alles behov, men vi håper dere vil bli fornøyd med de nye kategoriene.

Du kan se alle kategoriene her.

Til info: Noen ganger velger HSMAI National Advisory Board Norway å dele ut HSMAI Veiviserprisen, og også av og til HSMAIs Ærespris. Dette har ingenting med juryen for HSMAI-prisene å gjøre, og gjelder ikke innsendte arbeider.

Operaen i Bjørvika. Fotograf: Erik Berg.
Operaen i Bjørvika. Fotograf: Erik Berg.

Meld deg på allerede i dag

Nå kan du også melde deg og ditt team på festen, dette gjør du ved å trykke her.

Pris for å delta på prisfesten, er:

HSMAI-medlem: 1495,- eks moms
Ikke-medlem: 1895,- eks moms

Prisen inkluderer aperitiff, middag med mange spennende buffeter, fra mange av restaurantene i Fursetgruppen, samt prisfest og underholdning.

Program HSMAI-prisene onsdag 25. januar 2017

 NÅR HVA
18:30 – 20:00 Aperitiff og middag i foajeen
Det legges opp til mange spennende buffeter, fra mange av restaurantene i Fursetgruppen

20:00 – 22:00 Prisutdeling inne i salen
Scene 2

22:00 Søte overraskelser og dessert i foajeen
Mingling, drinker, musikk

Om du har spørsmål er det bare å kontakte oss. Du finner våre kontaktopplysninger ved å trykke her.

Toppfoto: Det nye nettstedet for HSMAI-prisene. Fotograf: Jarle Petterson.