E24 utpeker Helene Hallre til et av landets fremste ledertalenter

Høsten 2014 kåret HSMAI Helene Marie Hallre til Årets unge leder i hotell- og reisebransjen. I år utpeker E24 henne til det tredje beste ledertalentet i Norge, i den årlige talentkåringen Ledertalentene, ifølge en pressemelding fra The Rezidor Hotel Group.

Helene Hallre, som i dag er Hotel Manager ved ikoniske Radisson Blu Royal Hotel i København, er eneste aktør fra hotellbransjen på denne prestisjefulle topplisten, og er i tillegg kåret til en av toppkandidatene i kategorien Årets drivkraft.

– Mitt mål er å hver eneste dag gi gjestene våre minneverdige hotellopplevelser, bidra til å utvikle teamet mitt, og skape gode resultater for selskapet. Det er fantastisk hyggelig å motta denne utmerkelsen, sier hun nå. Teksten fortsetter under denne artikkellenken:

Årets unge leder i hotell- og reisebransjen, og Årets unge hoteliér kåret

For åttende år på rad har E24 kåret Norges fremste ledertalenter blant de dyktigste personene under 35 år, som har resultat-, personal- og/eller beslutningsansvar i næringslivet. Helene Hallre ligger på tredjeplass på topplisten over de største ledertalentene i Norge, er det eneste talentet fra hotellindustrien på topplisten, og har også fått topplassering i kategorien Årets drivkraft. Denne kategorien tar opp i seg operations/drift, og kandidatene her har operativt lederansvar, og benytter dette til å skape dokumenterbare resultater for organisasjonen.

Dette sier juryen om Helene Hallre:

Helene leder flaggskiphotellet til Radisson Blu i København, hotell Royal. Hun har imponert alle med sin måte å styre på, og nyter stor tillit på alle nivå i organisasjonen. Hun beskrives som sterkt forretningsdrevet, med meget god forståelse for hva som driver gjesteopplevelse, effektiv drift og konkurransekraft på lengre sikt. Helene involverer og engasjerer medarbeiderne i forbedringsarbeid, og er selv en aktiv og spillende trener. Hun omtales som utrolig strategisk, systematisk, kommersiell og med et meget godt overblikk og innsikt. Helene har alltid både en «plan A» og en «plan B».

Tildeles for tredjeplass i Ledertalentene 2016.

For å finne Norges fremste talenter, har E24 gjennomgått CV-er, sjekket referanser og gjort intervjuer. Vurderingen har skjedd i flere ledd, og en jury har til slutt kåret de fremste talentene. Juryen har bestått av juryleder Cathrine Foss Stene, som til daglig er partner i konsulentselskapet Implement Consulting Group. Resten av juryen består av følgende erfarne ledere: Telenor Norge-sjef Berit Svendsen, Hege Yli Melhus Ask, leder i Gjensidiges personmarked, og Nils Øveraas, tidligere Accenture-toppsjef, og nå generalsekretær i Den Norske Turistforening.

E24 arrangerer Ledertalentene i samarbeid med rekrutteringsselskapet Boyden Exceutive Search. Vinneren ble kåret fredag 18. november, i PWCs lokaler i Bjørvika i Oslo.

Se hele listen fra E24 her: e24.no/spesial/ledertalentene/2016/

Toppfoto: Helene Hallre, Hotel Manager ved Radisson Blu Royal Hotel i København. Foto fra Rezidor Hotel Group.