Norwegian lanserer nye ruter fra Tyskland

Norwegian fortsetter sin internasjonale ekspansjon for full styrke. I dag lanserer selskapet fem ruter fra Düsseldorf og tre ruter fra Hannover, skriver selskapet i en pressemelding.

I dag lanserer Norwegian åtte nye ruter mellom Tyskland og Spania. Nesten 170.000 seter fra Düsseldorf og over 50.000 seter fra Hannover vil bli tilgjengelige kommende sommersesong. Tyske reisende kan se frem til direkteruter til Malaga, Alicante, Barcelona, Palma de Mallorca og Tenerife.

– Som Europas mest folkerike nasjon, er Tyskland et viktig marked for Norwegian og vår videre vekst globalt. Vi ser frem til å ønske enda flere tyskere velkommen om bord i våre komfortable, mer miljøvennlige fly fremover, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl.

Norwegian tilbyr i dag allerede ruter til og fra de tyske byene Hamburg, München, Berlin og Køln.

Foto: Boeing 737-800-maskin fra Norwegian. Fotograf: David Charles Peacock.