Fjerde episode av Travel Inside er ute

Høyskolen Kristiania er, i samarbeid med HSMAI,  ute med den fjerde episoden av reiselivs-podcasten Travel Inside. I denne siste sendingen før jul møter vi førsteamanuensis Rune Bjerke ved Høyskolen Kristiania, og salgs- og markedssjef hos Avis, Morten Torp, som begge skulle være kjente størrelser for de fleste HSMAI-medlemmer.

Programledere er Ulf Stigen og Erlend Ellingsen, og tema denne gang er bilutleiebransjen, sponsing og events.

Konkurranser

Avis gir bort en weekend-leie og Rune Bjerke gir bort et eksemplar av sin nye bok, Eventledelse og Sponsing – Helse i hver krone. Alt du trenger å gjøre, er å svare på to veldig enkle spørsmål. Svaret kan sendes til travelinside@kristiania.no, men for å gjøre det, må du først lytte til podcasten:

Aktuelle nettsider fra denne episoden: www.kristiania.no, www.hsmai.no og www.avis.no.

Tusen takk for at du lytter til Travel Inside. Har du innspill til sendingen, så send en e-post til travelinside@kristiania.no. Du kan abonnere på oss på Soundcloud og iTunes. Vi setter også stor pris på om du vil vurdere oss eller skrive en omtale på iTunes.

Toppfoto: Ulf Stigen og Erlend Ellingsen i Travel Inside-studio.