Singapore Airlines med ny direkterute fra Stockholm

Verdens mest prisbelønte flyselskap etablerer rute med fem ukentlige avganger fra Arlanda til Singapore. Første fly går 30. mai 2017, og selskapet dobler med dette antallet avganger fra Skandinavia, skriver Singapore Airlines i en pressemelding.

Bakgrunnen for etableringen, melder selskapet, er den økende interessen for reiser fra hele Skandinavia til Sørøst-Asia, Australia og New Zealand.

– Vi har i flere år sett på muligheten for en forbindelse til Stockholm, og er derfor meget fornøyde med å kunne presentere den nye ruten. Vårt samarbeid med SAS blir stadig sterkere, og dette er et eksempel på hvordan vi sammen kan gi våre kunder et enda bedre tilbud. Vår nye rute bringer Sørøst-Asia enda nærmere Skandinavia, og møter den stigende etterspørselen, sier Singapore Airlines CEO, Mr Goh Choon Phong.

Star Alliance-partner SAS ser fram til den nye ruten.

– Vi ser frem til å utvide samarbeidet med Singapore Airlines ytterligere, og dermed kunne tilby våre kunder en ny rute fra Stockholm til Singapore. Og derfra videre i Asia, samt til Australia og New Zealand, sier SAS-konsernsjef Rickard Gustafson.

Den nye ruten fra Stockholms Arlanda Lufthavn til Singapores Changi Airport vil gå via Moskva.

Mange nordmenn i Business Class

Takket være partnerskapet med SAS, har norske kunder nytt godt av de fem ukentlige nonstop-avgangene fra København. Fra neste år dobles nå antallet avganger fra Skandinavia, og dermed også kapasiteten.

– Vi er spesielt glade for å kunne tilby flere seter i Business Class. Norge er det landet i Skandinavia vi tradisjonelt har flest passasjerer i Business Class fra. Vi gleder oss også til å få vise frem vår nye Premium Economy for første gang i Skandinavia, sier Sales Manager i Norge, Henrik Hanevold.

Fakta om Singapore Airlines Airbus A350-900

Airbus A350-900 er utstyrt med 253 seter – 42 i Business Class, 24 i Premium Economy Class og 187 i Economy Class. Passasjerene kan nyte godt av et omfattende utvalg god mat og drikke, underholdning fra det prisbelønnede underholdningssystemet KrisWorld og den kjente servicen selv andre flyselskap snakker om.

Foto: En av Singapore Airlines’ Airbus A350-900-maskiner. Foto fra Singapore Airlines.