Stavanger-favoritt gjør suksess i Bergen

For få måneder siden åpnet suksesskonseptet 26 North Restaurant & Social Club hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen. I likhet med søsterrestauranten i Stavanger, ble 26 North i Bergen en umiddelbar suksess. Siden oppstarten har restauranten klatret nær 170 plasser på TripAdvisor, og mottatt strålende anmeldelser, både for maten og servicen, heter det i en pressemelding fra Rezidor Hotel Group.

– Hver eneste dag gjør vi vårt beste for å gi gjestene minneverdige opplevelser hos oss, så det er fantastisk hyggelig at de har tatt så godt imot den nye restauranten vår, sier hotelldirektør Nina Askvik ved Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen.

26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designen. Restauranten åpnet i Bergen i august, og Milla Boutique står bak redesignen av restauranten og baren. Hotelldirektøren forteller at gjestene både setter pris på interiøret, så vel som menyen og servicenivået.

Restauranten har klatret hele 167 plasser på TripAdvisor, og gjestene har i dag rangert restauranten som nummer 23 av 295 restauranter i Bergen. Ni av ti gjester omtaler restauranten som «ypperlig» og «svært bra», og blant tilbakemeldingene fra gjestene omtales restauranten som «Beste i Bergen», «Nydelig mat» og «Utmerket atmosfære».

Norsk tapas på menyen

På menyen står blant annet retter som «en bøtte med håndplukkede skjell» og «shots fra kysten». Ingrediensene er hentet fra norske fjorder, gårder og skoger.

– «Brett fra fjordene», med norsk tapas og varierte småretter, er blitt veldig populært, fordi gjestene kan dele matopplevelsene mellom seg, og oppleve flere ulike smaker i samme rett, forteller hotelldirektøren.

Nummer 1 på TripAdvisor

26 North Restaurant & Social Club er et nytt suksesskonsept, som først ble introdusert på stavangermarkedet tidlig i 2016. Restauranten har mottatt strålende matanmeldelser, og i løpet av få måneder ble restauranten i Stavanger rangert som nummer én på TripAdvisor, blant alle restaurantene i Stavanger. Kjøkkensjefen hos 26 North i Stavanger mener den avslappede atmosfæren og den lokale maten er årsaken til at restauranten er blitt så populær blant hotellets gjester og fastboende i Stavanger.

– Den jordnære og sofistikerte designen på restauranten skaper en uformell stemning, som inviterer gjestene til å dele gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet. Dette, kombinert med lokal, smakfull mat, har vist seg å være et vinnerkonsept, forteller kjøkkensjef Kristoffer Ingemansson hos 26 North Restaurant & Social Club i Stavanger.

26 North Restaurant & Social Club åpnet hos Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen 17 august 2016. Se mer informasjon på www.26north.no.

Foto: Inngangspartiet til 26 North på Bryggen i Bergen. Foto fra Rezidor Hotel Group.