Stort mangfold av utstillere!

Godt nytt år! I år er det ekstra mange spennende utstillere når HSMAI Møte- og Eventbørsen går av stabelen.

Les mer her:

Utstillerne

Vi har fortsatt plass til noen få utstillere til på tampen.

Det har skjedd mye på tilbydersiden på kurs- og konferansemarkedet de siste årene, og vi i HSMAI har som mål å vise frem noen av de beste aktørene, destinasjonene, småperlene og krydderet. Du vil møte alt fra hotellkjeder og destinasjoner, til små aktører som kan by på det helt spesielle, også utenfor landets grenser.

I år har vi et større mangfold enn noen gang, og vi ønsker at de enkelte skal få by på seg selv, og virkelig vise seg frem, til glede for alle besøkende! Det blir overraskelser, nylanseringer og siste nytt fra bransjen.

Vi er virkelig stolte over å kunne by våre besøkende et slikt tilbud.

Som besøkende på HSMAI Møte- og Eventbørsen deltar du gratis som vår gjest!

For program og påmelding klikk her!

Foto: NPG