Ingunn Weekly: Spennende utstillere på HSMAI Møte- og eventbørsen

Vi i HSMAI vil gjerne benytte anledningen til å takke for et fantastisk spennende år, med gode ønsker for året vi nå er på full fart inn i.

Vi har vært sammen om arrangementer og begivenheter som har bidratt til vår felles utvikling, og vi har ambisiøse planer, som vi har nevnt tidligere, og kommer tilbake til etter hvert.

Aller først på tapetet er Connect med HSMAI på Aker Brygges Verité kommende onsdag ettermiddag og kveld, etterfulgt av et arrangement i samarbeid med Cornell onsdag 18. januar på ettermiddagen

HSMAI Møte- og Eventbørsen og HSMAIs prisfest, Reiselivets Oscarsutdeling, foregår  i Operaen onsdag 25. januar, hvor vi får mulighet til å stifte nærmere bekjentskap med en imponerende samling reiselivsselskaper, destinasjoner, event- og konferansearrangører osv.

Besøk denne siden, så ser du hva jeg mener. Teksten fortsetter under bildet.

Skisse av utsnitt fra operafoajeen. Kilde: NPG

Selv er jeg for øyeblikket på ferie, men jeg har fått med meg at det skjer spennende ting på reiselivsfronten der hjemme. Spesielt oppløftende finner jeg satsingen på et på et grønt reiseliv og de mange enkeltaktørene fra vår bransje, som ble løftet frem under NHO-konferansen på torsdag.

– Et grønt reiseliv betyr økt verdiskaping og sysselsetting, og det er en mulighet som norske reiselivsbedrifter for lengst har tatt innover seg. Reiselivsnæringen er i sterk vekst, og vi vil bruke denne veksten til å bli en del av løsningen mot en grønnere fremtid, sa Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv, og det gjør så godt å se at reiselivet viser vei på denne måten!

Se ellers Kristin Krohn Devold snakke om temaet med eksekutivdirektøren for FNs miljøprogram, Erik Solheim:

I HSMAI liker vi å fremheve andre og tenke stort og se etter muligheter. Derfor gledet det oss å høre NHO-sjef Kristin Skogen Lund poengtere følgende under årskonferansen:

– Hva om vi sier at fra nå er det ikke bare lov å tenke stort, det er faktisk en plikt å heie på dem som gjør det. Og hva om vi tar lærdom av disse som har evne til å snu ulemper til mulighet, og har stemplet MADE IN NORWAY i store, grønne bokstaver på sine produkter?

– Og hva om vi alle tenker litt større, og blir litt mer fandenivoldsk enn det vi er i dag? Da kan vi gi det stempelet en global betydning, og da kan vi virkelig si at vi er på jobb for en grønnere fremtid. Det skal vi lykkes med, folkens. Takk!

Dette klippet starter hvor hun fremhever disse momentene, men du står selvfølgelig fritt til å spole tilbake til start:

Og det er ikke vanskelig å si seg enig. Begynner vi å tenke i litt større bokstaver – og, ikke minst, heier på dem som gjør det, vil det ikke ta lang tid før vi ser resultatene.

Derfor heier vi frem dem som satser, og ønsker alle et riktig Godt Nytt År!

Ha en god helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrende direktør
HSMAI

Toppfoto: Operaen i Bjørvika. Fotograf: Erik Berg.