Stort utvalg fra Norge til åtte byer i Australia

Singapore Airlines øker antall flyvninger til en rekke destinasjoner i Australia og Sørøst-Asia i sommerprogrammet 2017. For norske passasjerer er spesielt de økte frekvensene til Australia godt nytt. Totalt blir det 145 ukentlige avganger til Australia via Singapore sommeren som kommer, skriver selskapet i en pressemelding.

Melbourne får 31 ukentlige avganger fra juli, og Brisbane får 28 ukentlige avganger fra august. Sydney øker til 35 ukentlige avganger, allerede fra juni, for å møte etterspørselen på sommeren. Det blir også økning i antall flyvninger til blant annet Bangkok og Ho Chi Min-byen i Vietnam.

– Vi får hele 145 avganger i uken via Singapore, til åtte byer i Australia, hvorav hovedstaden Canberra er ny destinasjon. Utvalget av enkle reisemuligheter til Australia har aldri vært bedre, sier Singapore Airlines’ salgssjef i Norge, Henrik Hanevold.

Etterspørselen etter reiser til Australia er økende, ifølge Hanevold. Årsakene er flere; imponerende og urørt natur og dyreliv, flotte storbyer, spennende aktiviteter og opplevelser, familiebesøk og cruise som starter eller slutter i Australia. De fleste nordmenn besøker flere steder, når de først drar så langt, og Singapore Airlines’ samarbeidspartner, Virgin Australia, tilbyr rundreisebilletter.

Reisen tar i overkant av 20 timer, og mange oppgraderer seg til Premium Economy eller Business Class, forteller flyselskapet. Med Singapore Airlines er det også populært å ta en stop-over i Singapore, på vei «down under».

–  Mange av våre kunder benytter seg av Singapore Stopover Holiday, som gir rabatter på overnatting, transport og sightseeing, sier Hanevold.

Avganger Singapore-Australia:

Sydney: 35 avganger pr uke
Brisbane: 28 avganger pr uke
Melbourne: 31 avganger pr uke
Perth: 28 avganger pr uke
Adelaide: 10 avganger pr uke
Canberra: 4 avganger pr uke
Darwin (med Silk Air): 5 avganger pr uke
Cairns (med Silk Air): 4 avganger pr uke

Foto: Operaen i Sydney. Foto fra Singapore Airlines.