Apollo kåret til beste charterarrangør – igjen

Da Grand Travel Award gikk av stabelen på Wallmans i Oslo torsdag kveld, ble Apollo kåret til Norges beste charterarrangør av en samlet reisebransje, for niende år på rad. Utmerkelsen anses som en av de mest prestisjetunge i norsk reise- og turistnæring, skriver reisearrangøren i en pressemelding.

– Det er klart vi er stolte! Dette er en stor ære, sier Erik Haug, administrerende direktør i Apollo Norge.

Han fastslår at prisen først og fremst er en hyllest til alle Apollos ansatte, som, med solid kompetanse og stort engasjement, bidrar til fornøyde kunder og god dialog med samarbeidspartnere hver eneste dag.

– Apollo har et uslåelig team av dyktige, kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere, som alltid gir sitt ytterste, både til kunder og samarbeidspartnere. De er en helt avgjørende årsak til at vi er kåret til den beste, sier han fornøyd.

Apollo er en av Norges største reisearrangører, og selger feriereiser over hele verden. Siden oppstarten har Apollo vært Norges største arrangør av reiser til Hellas, og har med årene også blitt størst på reiser til Kroatia.

I dag tilbyr Apollo alle typer ferier, med et stort utvalg, fra eksklusive luksushoteller til familie-resorts, cruise på alle verdens hav, og et bredt og fleksibelt utvalg i hotell- og reisemål. I 2014 lanserte selskapet også dynamiske pakkereiser, der kundene selv setter sammen sin ferie, med rutefly og kvalitetshoteller over hele verden, og er dermed en komplett leverandør av feriereiser.

Illustrasjonsfoto: Ferie i sol og varme. Foto fra Apollo.