Nordic Choice-jubel etter Grand Travel Award 2017

Da Grand Travel Award gikk av stabelen torsdag kveld, stakk Nordic Choice Hotels av med de tre gjeveste prisene for Beste nordiske hotelloperatør, Beste norske hotelloperatør og Årets hotell, med THE THIEF, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Dette er utrolig hyggelig! Jeg vil rette en stor takk til alle våre fantastiske medarbeidere, som jobber for å levere magiske hotellopplevelser hver eneste dag. Det er de som gjør Nordic Choice til Nordens beste hotelloperatør, sier Petter Stordalen, som eier kjeden.

Nordic Choice vant prisene for Beste norske hotelloperatør og Årets norske hotell, med THE THIEF, også i 2015 og 2016, men prisen for Beste nordiske hotelloperatør er ny for selskapet. I løpet av 2016 har Nordic Choice Hotels åpnet flere nye hoteller i Norge og Sverige, og selskapet har også etablert seg i Finland for første gang, noe som kan ha bidratt til denne tildelingen.

– Det betyr selvsagt veldig mye når reiselivet selv stemmer frem våre hoteller som de beste i markedet. Nordic Choice er et selskap i kraftig vekst, og det er viktig for oss at den veksten går hånd i hånd med økt tilfredshet blant våre kolleger og partnere. Når vi vinner beste hotell med enkeltstående THE THIEF, og beste operatør for kjedehoteller, viser det at vi har lykkes med ideen om å tilby ulike produkter til ulike gjester, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Grand Travel Award deles ut én gang i året, og det er reisebyråansatte som stemmer frem de produktene og selskapene de mener er de beste.

Foto: THE THIEF by night. Fotograf: Marte Garmann.