Olle Aulin Årets Unge Hoteliér

Hotelldirektør Olle Aulin ble kåret til Årets Unge Hoteliér under HSMAI-prisutdelingen 25. januar 2017 i Oslo, skriver Thon Hotels i en pressemelding.

Han begynte sin karriere som konferansevert hos Thon Hotels i 2008. Siden gikk han gradene, og ble hotellsjef for Britannia Hotel i Trondheim høsten 2014. De siste årene har han vært hotelldirektør på Thon Hotel Brønnøysund, og nylig byttet han jobb internt, til stillingen som hotelldirektør på Thon Hotel Stavanger. Aulin er 28 år gammel, og kommer opprinnelig fra Uppsala i Sverige.

I juryens begrunnelse nevnes det at Olle Aulin er ambisiøs, men at han også er en leder som tar seg av medarbeiderne sine. «Årets Unge Hoteliér beskrives som en leder som evner å tenke strategisk og resultatorientert og samtidig tar godt vare på sine medarbeidere og får dem til å vokse. En coachende lederstil, med fokus på å få frem det beste i sine kollegaer og medarbeidere, har vist seg å være svært effektiv. Dette er en synlig og operativ leder som går foran som et godt eksempel. Årets Unge Hoteliér søker hele tiden utvikling, utfordring og ansvar, noe som har ført ham dit han er i dag. Gjennom å tilegne seg ny kunnskap og nye utfordringer, ønsker han hele tiden å forbedre driften på stedet han arbeider. Han har tydelige mål som følges tett opp, noe som har resultert i måloppnåelse, samt positive endringer og gode resultater», sier juryen i sin uttalelse.

– Jeg er utrolig stolt, ydmyk og takknemlig over å motta denne ærefulle prisen. En stor takk til alle kolleger jeg har jobbet sammen med gjennom årene, de er en stor del av grunnen til at jeg kan motta denne prisen. Det har vært en lærerik og morsom reise å være med på, jeg gleder meg til fortsettelsen, forteller Olle Aulin.

Premien i forbindelse med Årets Unge Hoteliér-prisen er et studieopphold ved The Cornell School of Hotel Administration i New York.

– Olle beviste at han var en dyktig, positiv og engasjert medarbeider, allerede da han begynte å jobbe for oss i 2008, da han var 20 år gammel. September 2015 ble han hotelldirektør på Thon Hotel Brønnøysund, frem til han byttet jobb i januar i år, som hotelldirektør på vårt nye hotell, Thon Hotel Stavanger. Han er en populær leder og det er gøy å se unge talenter som Olle utvikle seg i hotellbransjen, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Foto: Morten Thorvaldsen, konserndirektør hotell og restaurant i Olav Thon Gruppen, gratulerer hotelldirektør Olle Aulin ved Thon Hotell Stavanger med Årets Unge Hoteliér-prisen, tildelt under HSMAI-prisene i Oslo 25. januar 2017. Foto fra Thon Hotels.