Clarion Hotel The Edge og Clarion Collection Hotel Hammer kåres til «best hotel»

Nordic Choice Hotels’ årlige vinterkonferanse gikk av stabelen forrige uke i Stockholm, da nærmere 3000 personer var samlet for å hylle årets prestasjoner. Til Vinterkonferansen kommer ledere og medarbeidere fra hotellene i Norden, hovedkontorene, leverandører og samarbeidspartnere. Under den store gallakvelden deles de gjeveste prisene ut til enkeltpersoner og hoteller, ifølge en pressemelding fra hotellkjeden.

Utmerkelsen som «Clarion Hotel of the Year 2016» gikk til Clarion Hotel The Edge i Tromsø, og utmerkelsen «Clarion Collection Hotel of the Year 2016» gikk til Clarion Collection Hotel Hammer på Lillehammer. Prisen «Hotel of the Year» tildeles de hotellene som har levert det aller beste resultatet innenfor blant annet service, gjestetilfredshet og omsetning.

Henrik Berghult, kjededirektør Clarion Hotel tydeliggjør hvorfor akkurat The Edge vant prisen:

– The Edge har levert enestående resultater innenfor samtlige områder i år, og hotelldirektør Øyvind Alapnes og hans gjeng har bidratt til å gjøre Clarion som kjede enda bedre. Fremfor alt har de vært nytenkende, gjennom å stadig være kreative og skape ny business på alle mulige og umulige måter, forteller han.

Den andra vinneren, Clarion Collection Hotel Hammer i Lillehammer har også levert i alle ledd.

– Med en erfaren og sterk ledergruppe, i kombinasjon med dyktige og resultatsugne medarbeidere, er Clarion Collection Hotel Hammer, med hotelldirektør Marianne Haraldsen i spissen, uvanlig løsningsfokusert, og ser muligheter i alt, sier John Kristian Stubban, kjededirektør Clarion Collection Hotel.

– Ikke siden den olympiske ilden ble slukket på Lillehammer i 1994, har noen vinner vært i nærheten av det hotellet leverte i 2016, mener han.

På vinterkonferensen ble også Clarion Hotel & Congress Malmö Live kåret til «Social Media Hotel of the Year», i tøff konkurranse med Nordic Choice Hotels’ cirka 190 øvrige hoteller i Norden.

Foto: Clarion Hotel The Edge i Tromsø. Foto fra Choice Nordic Hotels