Her er Norwegians splitter nye område i Oslo lufthavn

Norwegian kan ønske alle passasjerer velkommen til den splitter nye avgangshallen i Oslo lufthavn (OSL). Nå blir det enda enklere og effektivt å reise med Norwegian fra OSL, heter det i en pressemelding fra flyselskapet.

Den nye avgangshallen på OSL er nå ferdigstilt. Dette innebærer at alle som skal reise med Norwegian fra OSL, vil benytte seg av de nye fasilitetene. Selskapets innsjekkingsautomater, skranker, service og Fast Track er nå samlet på ett sted, og er i nær tilknytning til både Flytoget og NSB. Passasjerer som ankommer flyplassen med tog, skal nå ta til venstre etter rulletrappen, for å komme til Norwegians nye område.

Flyselskapets mål er å gi passasjerene en sømløs opplevelse på flyplassen. De nye innsjekkings- og bagasjemaskinene er plassert slik at det blir enklere og mer effektivt å sjekke inn, spesielt i travle perioder.

– Vi er godt fornøyd med å kunne ønske alle reisende velkommen til vårt nye område på Oslo lufthavn. Det nye området vil gjøre reiseopplevelsen enda mer effektiv for kundene. I tillegg har vi vår egen Fast Track, som gir våre passasjerer den aller raskeste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på, sier Norwegians kommersielle direktør, Thomas Ramdahl.

Nytt på OSL for Norwegian:

26 kiosker for innsjekk
15 bagasjeskranker (10 selvbetjente og fem betjente – flere kan åpnes dersom det er behov)
Seks serviceskranker på vårt nye servicesenter
Egen Fast Track

Foto: Norwegians nye kundeområde i avgangshallen i Oslo lufthavn. Foto fra Norwegian.