Hovden Ølstreif en suksess
For første gang ble Hovden Ølstreif arrangert. Seks av Hovdens spisesteder gikk sammen for å fremme stedets mattilbud, og for å vise frem egne steder. På hvert spisested fikk hver gruppe servert en matbit og noe godt å drikke. Det viste seg å være en suksessoppskrift, heter det i en pressemelding fra Destinasjon Hovden.
Fredag 27. januar møtte 87 deltagere, fordelt på fem grupper, opp og fikk oppleve en kveld litt utenom det vanlige.
Spisestedene som deltok, var Stomp&vatn, Hovdehytta, Hovden Alpin Lodge, Offpiste, Furumo og Hovden Resort.
– Vi kommer definitivt til å arrangere dette igjen. Deltagerne var strålende fornøyd, spisestedene var fornøyde, og da er selvfølgelig vi fornøyde, sier destinasjonssjef Lasse Eidskrem.
Arrangementet har gitt rikelig markedsføring for hvert spisested som var med, og fremmet mattilbudet på Hovden som helhet.
Arbeid med neste års Ølstreif er allerede i gang, og det jobbes med å forbedre konseptet, slik at enda flere kan delta.
Foto: Seks spisesteder var med, da Destinasjon Hovden for første gang arrangerte Hovden Ølstreif 27. januar 2017. Fotograf: Stine Prøitz Jørgensen.