Best Western vokser i Trøndelag

Stav Hotel utenfor Trondheim åpner denne uken som Best Western hotel, et hotell med en meget strategisk plassering mellom Trondheim sentrum og Trondheim Lufthavn Værnes, skriver Best Western i en pressemelding.

Stav Hotel er et hyggelig hotell, med gode kurs- og konferansemuligheter, utstillingsarealer, restaurant med panoramautsikt over Trondheimsfjorden og Trøndelagsbygdene, og 67 gjesterom med god standard.

Den populære kroen for veifarende gjenåpnes nå i vinter, og lokale gjester, så vel som yrkesreisende, trives godt på hotellet, som ligger kun ti minutter fra Trondheim Lufthavn Værnes, og 15 minutter fra Trondheim sentrum. Hotellet er også perfekt som overnatting for ferie- og fritidsreisende på vei nordover eller sørover i landet, med gode parkeringsmuligheter, både for privatbiler og busser.

– Stav Hotel har en perfekt beliggenhet med tanke på både ferie- og fritidsreisende, så vel som  yrkestrafikken. Vi er glade for at eieren, Francis Hay, har valgt Best Western som samarbeidspartner, noe som vil styrke vår posisjon i Midt-Norge, sier Hege Ramm, Country Manager Norway.

Hotelleier Francis Hay og hotellsjef Phillippa Sandø uttrykker glede og entusiasme på vegne av alle ansatte, som ser frem til å være tilbake i Best Western:

– For de ansatte og gjestene betyr det mye at vi tilhører en kjede som har høy standard og stiller krav til hotellets service, drift og markedsføring. Vi har tro på at Best Western vil øke sin markedsandel i Skandinavia, og vi er stolte over å kunne være en del av dette. Vi forventer at tilhørigheten i Best Western vil gi oss økt belegg, enda flere fornøyde gjester, godt samarbeid med markeds- og salgsteam i Best Western – og muligheter til utvikle Stav hotell videre innen overnatting, servering av mat, møter og konferanser, sider de.

Foto: Fra et av rommene på Stav hotell utenfor Trondheim. Foto fra Best Western Hotels.