Rajiv Rajian blir global sjef for forretningsreiser hos Amadeus

Etter Amadeus’ majoritetsoppkjøp av det tyske teknologiselskapet i:FAO, og en vellykket lansering av Amadeus Cytric Travel & Expense, er Rajiv Rajian utnevnt til global sjef for forretningsreiser, skriver selskapet i en pressemelding.

Hos Amadeus vil Rajiv få det overordnede ansvar for å sikre fortsatt vekst for hele Amadeus’ forretningsreise-portefølje, som omfatter globale reisebyråer (TMC), nisje- og nettverks-kunder samt bedrifter.

Forretningsreiser er et stadig voksende forretningsområde, og ifølge Global Business Travel Association (GBTA) er det forventet at forretningsreiser vil ha en global omsetning på 1,6 milliarder dollar i 2020.

Rajiv har 20 års erfaring med forretningsreiser, markedsføring, strategi, fusjoner og oppkjøp, og kommer fra stillingen som kommersielt virksomhetsansvarlig hos Sabre Travel Network.

Foto: Amadeus’ hovedkontor i Erding. Foto fra Amadeus.