Nordic Choice Hotels og Petter Stordalen best i Sverige

Det ble storseier for Nordic Choice Hotels og eier Petter A. Stordalen, da Grand Travel Award delte ut priser til de beste aktørene i den svenske reiselivsbransjen. Nordic Choice Hotels hentet hjem prisen for Årets Hotellkjede, og Petter A. Stordalen ble kåret til Årets Leder i bransjen, heter det i en pressemelding fra kjeden.

Spenningen var stor under Grand Travel Awards gallamiddag i Stockholm 16. februar. Endelig skulle det avgjøres hvem som var kåret til reisebyråenes favoritt-hotellkjede og -lederskikkelse. En strålende glad Petter A. Stordalen kunne innta scenen som vinner av både Årets Hotellkjede og Årets Leder.

– Jeg er utrolig stolt, og kan avsløre at det ligger et målbevisst og strategisk arbeid bak dobbeltseieren. Mine 13.000 medarbeidere er det aller viktigste vi har. Det er dem som gjør meg bra, men enda viktigere gjør de at gjestene våre får fantastiske opplevelser når de besøker våre hoteller. Begge disse utmerkelsene kommer vi stolt til å dele på i Nordic Choice Hotels, og bruke som oppmuntring til å fortsette å levere uforglemmelige gjesteopplevelser, sier han.

Avstemningen i kategorien «Beste Hotellkjede» gjøres av svenske reisebyråer, på bakgrunn av kriteriene service, produkt og markedsføring. Juryen gjør en overordnet bedømmelse av bedriftene i hver kategori, for eksempel hvor aktiv bedriften har vært på markedet det siste året, produktutvikling og nytenkning, økonomisk prestasjon og hvordan bedriften oppleves av gjesten og i reisebyrå-leddet.

Årets leder kåres blant 50 sjefer innenfor reiselivsbransjen.

Foto: Petter A. Stordalen er kåret til Årets Leder i den svenske reiselivsbransjen, og Nordic Choice Hotels til Årets hotellkjede. Fotograf: Olof Grind.