Statoil og Widerøe i nytt samarbeid

Statoil og Widerøe har nettopp underskrevet en fornyelse av avtalen selskapene imellom. Et bredt nettverk, og mangfold av frekvenser på flyruter, er blant faktorene som utløste beslutningen om videreført tillit, gjennom den nye avtalen med Statoil, skriver Widerøe i en pressemelding.

Avtalen gjelder for tre år med opsjon for ytterligere to år. SAS og Widerøe er foretrukket partner, som innebærer at Statoils innenriksflyvninger vil gjennomføres med de to selskapene.

– Statoil har store oppdrag på destinasjoner Widerøe opererer, og de har vært en viktig kunde i mange år. Vi er stolte over den fornyede tilliten, og takknemlig for å kunne videreføre et godt samarbeid med Statoil, sier Åsta Braaten, Vice President Sales, Marketing & Distribution i Widerøe.

– Vi ser frem til å fortsatt kunne ønske Statoils ansatte velkommen om bord, avslutter hun.

Foto: En av Widerøes Dash 8-Q400-maskiner på bakken. Foto fra Widerøes Flyveselskap.