Bergens nye storstue, Comfort Hotel Bergen Airport, åpnet

Tirsdag 28. februar åpnet dørene til Comfort Hotel Bergen Airport. Hotellet er en del av det første byggetrinnet i utbyggingen av Bergen Business park, som er under utvikling ved den nye terminalen og Bybanens endestasjon på Flesland, heter det i en pressemelding fra Comfort Hotel.

– Byggingen av Comfort Hotel Bergen Airport har vært intensiv, og er et av Comforts største prosjekter. Vi er veldig stolte over hotellet, og godt fornøyd med å bli et naturlig møtepunkt mellom Bergen og tilreisende fra hele landet. Nå gleder vi oss bare til Bybanens endestasjon og den nye terminalen åpner, sier Erlend Fardal Lunde, hotelldirektør på nye Comfort Hotel Bergen Airport.

Med bygging av Bybanen helt ut til Flesland i 2017, får reisende enkel og rask tilgang til nye, friske møtelokaler, restaurant og overnatting. Hotellet er nemlig utstyrt med 304 rom og hele tolv trådløse møterom. I tillegg ligger hotellet kun to minutter fra den nye terminalen, som åpner i august.

Comfort Hotel Bergen Airport. Foto fra Nordic Choice Hotels.
Comfort Hotel Bergen Airport. Foto fra Nordic Choice Hotels.

– Comfort Hotel Bergen Airport er tilrettelagt for korte dagmøter og mindre konferanser. Når den nye terminalen åpner, er det kun to minutter å gå til flyplassen. Målet er å bli en møteplass og hang out for reisende til og fra Bergen lufthavn Flesland, slik at de kan bruke tiden på å få unna litt jobb, eller bare slappe av i vår «Barception» og lobby, mens de venter på sin neste flyvning, sier Lunde.

Comfort Hotel Bergen Airport er nummer to i rekken av Comfort-hoteller i Bergen.

Fakta om Comfort Hotel Bergen Airport

304 rom
Tolv trådløse møterom
Restaurant, bar og stor gym
To minutter fra den nye terminalen, som åpner august 2017
Innendørsparkering med 110 parkeringsplasser, som disponeres av tredjepart mot avgift

Foto: Datagrafisk gjengivelse av Comfort Hotel Bergen Airport, som åpnet tirsdag 28. februar 2017. Foto fra Comfort Hotel.