Clarion Hotel feirer lik kjærlighet for alle

Tirsdag kveld klokken 18.00 lyste de to tårnene til Clarion Hotel Helsinki opp i regnbuens farger, for å sette lys på lovfestelsen av likekjønnede ekteskap i Finland, en lov som trer i kraft i dag (onsdag 1. mars). Lyssettingen er en del av flere aktiviteter hotellkjeden iverksetter på sine hoteller i Norden, for å feire retten til lik kjærlighet for alle, heter det i en pressemelding fra Vlarion Hotel.

Kjeden har skapt oppslag gjennom sitt mangfoldsarbeid i de nordiske landene, og nå fortsetter arbeidet i Finland. Til og med søndag kveld feirer Clarion Hotel Helsinki og Clarion Hotel Helsinki Airport lovfestelsen for likekjønnet ekteskap, gjennom en rekke ulike aktiviteter. Hotellets gjester, medarbeidere og forbipasserende kommer blant annet til å kunne se regnbueflagg og belysning utenfor hotellenes innganger. Lysene i city-hotellets mektige tårn tennes hver kveld frem til 5. mars.

Øvrige Clarion-hoteller i Norden kommer til å styrke budskapet i sine sosiale kanaler, for å styrke budskapet og vise sin støtte til den nye loven.

I fjor ble Nordic Choice Hotels, hvor Clarion Hotel inngår, utnevnt til den mest LBGT-vennlige arbeidsplassen i Sverige, noe som sprer stolthet innad i kjeden.

– Mangfold og likestilling er en del av vårt DNA. Vi fortsetter aktivt arbeidet med å være en arbeidsplass der alle kan være seg selv. Vi har i mange år samarbeidet med Pride-organisasjoner i Sverige, og det siste året også i Norge, og det er en selvfølge at vi skal feire den viktige loven som nå trer i kraft i Finland, sier Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication, Clarion Hotel.

Hotellene i Helsingfors åpnet i oktober 2016, og er Clarion Hotels første i Finland.

Foto: Clarion Hotel Helsinki opplyst i regnbuens farger. Foto fra Clarion Hotel.