Croatia Airlines åpner rute fra Avinor Oslo lufthavn

– Kroatia er et attraktivt land for både norske turister og for norsk næringsliv, og fra Zagreb er det kort vei til mange attraktive sommerdestinasjoner. Vi er svært glade for å ha Croatia Airlines med på laget, og vi tror dette blir en populær rute, sier trafikkdirektør i Avinor, Jasper Spruit, i en pressemelding om Croatia Airlines’ nye oslorute.

Flyavgangene er planlagt på torsdager og søndager, og kommer til å gå frem til oktober i år. Flyselskapet har stor tro på denne ruten, og mener det norske markedet har et stort potensial.

– Vi er glade for at vi for første gang i Croatia Airlines’ historie har etablert flyforbindelse mellom våre to land. Det norske markedet har et stort potensial, og det er derfor vi tilbyr et attraktivt produkt av høy kvalitet, den raskeste trafikkforbindelsen til den sørøstlige delen av Europa. Jeg tror at dette, sammen med Kroatias naturlige, kulturelle og historiske skjønnhet, vil få mange i Norge til å besøke landet vårt sier Krešimir Ku?ko i Croatia Airlines.

Croatia Airlines knytter Kroatia til 39 destinasjoner i 24 europeiske land, og som Star Alliance-partner, er de knyttet til et stort internasjonalt rutenett.

På den kommende direkteruten mellom Oslo og Zagreb, har Croatia Airlines spesialtilbud på tur-retur-billetter til kampanjepris fra NOK 1650.

Foto: En Croatia Airlines-maskin på bakken. Foto fra Avinor Oslo lufthavn.