Blue Air starter direkteflygning til Bucuresti

Det rumenske flyselskapet Blue Air oppretter ny rute mellom Avinor Oslo lufthavn og Bucure?ti. Fra midten av juni starter selskapet med tre ukentlige flyvninger, skriver Avinor i en pressemelding.

– Det er svært gledelig at Blue Air nå etablerer seg på Oslo lufthavn. Det er et nytt selskap hos oss, som vi ser frem til å samarbeide med. Vi har lenge manglet en direkterute til Bucure?ti, og med denne ruten blir det enklere for både fritids- og forretningsreisende å reise til området, sier direktør for trafikkdirektør i Avinor, Jasper Spruit.

– Vi har lenge vurdert det norske markedet, og er nå klare for å lansere vår første rute til Oslo, som vil gi et tilbud til både fritids- og forretningsreisende. Vi deler gleden med rumenere som bor i den norske hovedstaden, som nå kan reise hjem til sin familie oftere, men også med norske reisende, som kan krysse av nok en destinasjon. Oslo er et spennende marked, og vi håper på ytterligere ruter fra flyplassen i fremtiden. Vi vil takke Oslo lufthavn for deres støtte i forbindelse med denne lanseringen, sier Tudor Constantinescu, COO i Blue Air.

Bucure?ti er hovedstaden i Romania, og kan by reisende på gode kulturopplevelser, hyggelige mennesker og mye å se – fra parlamentsbygningen til gamlebyen. Blue Air starter sine flyvninger 15.juni, og vil fly på tirsdager, torsdager og søndager. Billetter kan bookes på www.blueairweb.com.

Blue Air er et rumensk flyselskap, med hovedkontor I Bucure?ti. Selskapet opererer over 70 ruter i Belgia, Kypros, Frankrike, Tyskland, Helles, Irland, Italia, Portugal, Romania, Sverige og Storbritannia.

Foto: En Blue Air-maskin i flukt. Foto fra Avinor.