Sniklansering av neste vinters store losjinyhet i Hemsedal

I desember vil 100 nye høystandard-leiligheter, med beste beliggenhet i Hemsedal Skisenter, stå klare for utleie. SkiStar Lodge Hemsedal Suites er navnet på det nye storbygget, som inneholder klatrevegg, tematiserte familieleiligheter, skistaller og restaurant med bar. Denne uken ble enkelte av de nye enhetene «sniklansert» og kan nå bookes på for neste vinter, heter det i en pressemelding fra SkiStar.

– Med SkiStar Lodge Hemsedal Suites hever vi standarden enda noen hakk, med toppstandard-leiligheter i barneområdet, forteller salgs- og markedssjef Kenneth Larsen i SkiStar Hemsedal.

– De nye leilighetene skal dekke den store etterspørselen vi har etter heisnære leiligheter med det lille ekstra. Og det vi kanskje gleder oss aller mest over, er at vi nå kan tilby noen helt spesielle leiligheter i Valles Ski Apartments. Dette er familieleiligheter, tematisert helt unikt, for en ekstra opplevelse for barna under skiferie. Disse leilighetene kommer garantert til å bli en hit blant de minste, sier han.

Leilighetene i SkiStar Lodge Hemsedal Suites er flott innredet, med bekvemme møbler og holder høy standard. Beliggenheten er også den beste, med barneområdet, heiser og bakker bokstavelig talt rett utenfor døra. Leilighetene har opp til åtte sengeplasser, og blant disse finnes helt spesielle, tematiserte familieleiligheter i Valles Ski Apartments.

SkiStar Lodge Hemsedal Suites rommer også skistaller, en luftig klatrevegg og restaurant med bar. Nærmeste nabo er Hemsedal Alpin Lodge, og byggene er knyttet sammen via gangbro, for å gi enkel tilgang til fasiliteter, som dagligvarebutikk, skiutleie, restaurant, billettsalg og skishop. I tillegg finnes barnepass, ytterligere restauranter, barer og butikker innen rekkevidde.

Valles Ski Apartmenst er familieleiligheter innredet spesielt med tanke på å gi barna en helt spesiell opplevelse under oppholdet i Hemsedal. Disse leilighetene er tematisert, og innredet med farger og materiale vi kjenner igjen fra Valles verden. Leilighetene har godt planløsning, med tre soverom og utsikt over bakkene i barneområdet. Helt perfekt for familier med små skikjørere på ferie i Hemsedal.

Foto: SkiStar Lodge Hemsedal Suites består av 100 komfortabelt innredede leiligheter, rett ved bakker og heiser i Hemsedal Skisenter. Foto fra SkiStar.