Tidenes bursdagsfest for Trysil, med 500 barn

I 2017 feirer Trysil at det er 50 år siden første skiheis ble åpnet i Trysilfjellet, og skieventyret startet. Ett av høydepunktene for jubileumsåret, fant sted mandag denne uka, da 500 barn fra Trysils seks barneskoler var samlet i skianlegget, for en storslått bursdagsfest, skriver Destinasjon Trysil i en pressemelding.

Det var stor stemning og kontrollert kaos, da alle barneskolene i Trysil var samlet til storslått bursdagsfest for Trysilfjellet.

– I anledning 50-årsjubileet vårt i år, har vi invitert alle barneskole-elever i Trysil til bursdagsfest. Det har vært en veldig morsom dag. Barna har blant annet fått være med på scooterkjøring, Valleshow, det har vært visning av tråkkemaskiner, barna har fått presentert vår 50-årige historie, og så har vi selvfølgelig servert pølser og bursdagskake, forteller Turid Backe-Viken, salgs- og markedsansvarlig i Skistar Trysil. Teksten fortsetter under videoklippet.

Skiarvingene

Det var Destinasjon Trysil og Skistar som stod bak 50-årsfesten, som ble arrangert i skianlegget.

– Vi syns det er viktig at trysilbarna får oppleve fjellet, og ta del i den historien vi har skapt. De er tross alt arvingene våre, som skal være med på å dra skieventyret videre. Kanskje vi også får rekruttert noen som skal jobbe i reiselivet og i Trysil i fremtiden, sier Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef i Trysil.

Trysil fortsetter å feire 50-årsjubileet. Neste arrangement ut er en stor utendørskonsert med Timbuktu 1. april. Se hele 50-årsprogrammet her.

Foto: 500 barn danner tallet 50, som en fin markering på Trysilfjellets 50-årsjubileum i 2017. Foto fra Destinasjon Trysil.