Clarion Hotel gjemmer tusenvis av egg i over 40 byer

På skjærtorsdag 13. april arrangerer Clarion Hotel sin årlige suksess, Eggjakten, som i tidligere år har involvert personer i alle aldre, over hele Norden. I år har hotellkjeden utvidet aktiviteten, og hele 2000 eggjegere kan bli lykkelige vinnere. I de gjemte eggene finnes attraktive premier, som frokoster, middager og overnattinger, heter det i en pressemelding fra kjeden.

For andre år på rad arrangerer Clarion Hotel i påskehelgen en spennende aktivitet for både hotellgjester og lokalbefolkning, under navnet Eggjakten. De gullfargede eggene gjemmes på ulike plasser rundt om i byen, og inneholder attraktive premier, fra luksuriøse hotellputer til frokoster, middager og eksklusive overnattinger. Jakten er en aktivitet som engasjerer personer i alle aldre over hele Norden. I år er det ikke mindre enn 67 medvirkende hoteller, på 47 steder, som til sammen har gjemt over 2000 gullegg.

For fire år siden arrangerte Clarion Hotel Post den første Eggjakten i Gøteborg, som nå har spredt seg til Sverige, Norge, Finland, Danmark og Latvia. Spredningen merkes godt i sosiale medier, gjennom oppdateringer, både om gevinster og om eventet i seg selv.

– Eggjakten har vokst for hvert år, og vi har opplevd et sterkt engasjement fra mange kanter. For Clarion Hotel er det viktig å bygge en relasjon med lokalbefolkningen rundt våre hoteller, noe vi gjør med denne aktiviteten, sier Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication i hotellkjeden.

Eggjakten foregår på skjærtorsdag 13. april, med visse unntak for steder der den holdes 7. april. Klokken 06.00 begynner jakten, som avsluttes tolv timer senere, klokken 18.00, eller når alle egg er funnet. Mer informasjon om Eggjakten finnes på hotellenes Facebook-eventer.

– Gjennom Eggjakten aktiverer vi lokalbefolkningen, og ber dem samtidig inn i våre hoteller. Takket være den store interessen, oppfordrer vi alle til å være ute i god tid, for å finne ett av våre ettertraktede gullegg, avslutter Jessica Castegren.

Totalt finnes cirka 2000 gjemte egg i Norden, da de medvirkende hotellene gjemmer mellom 20 og 100 gullegg hver. De kan være gjemt hvor som helst i byene, men de er alltid delvis synlige. Hvert egg er merket med hotellets navn, og inne i egget forklares det hvordan vinneren kan hente premien.

Når et egg blir funnet, oppfordres deltageren til å legge ut et bilde av seg selv og egget på hotellets Facebook-event for den lokale Eggjakten. Dette for at hotellet og alle andre deltagere skal kunne vite hvor mange egg som er blitt funnet, og, fremfor alt, hvor mange gjemte egg som er igjen.

Finnes Eggjakten i din by?

Les mer om samtlige Eggjakter her.

Sverige: Arlanda, Arvidsjaur, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Luleå, Malmö, Nyköping, Oskarshamn, Skövde, Stockholm – Kungsholmen, Södermalm, Östermalm, Sundsvall, Trollhättan, Umeå, Uppsala, Varberg, Visby, Västerås, Växjö, Örebro och Östersund.

Norge: Bergen, Bodø, Drammen, Gjøvik, Hamar, Harstad, Haugesund, Kristiansand, Lillehammer, Mo i Rana, Oslo, Sandefjord, Skien, Stavanger, Tromsø och Trondheim

Finland: Helsinki och Vanataa

Latvia: Riga

Foto: Clarion Hotels Eggjakten er blitt en påsketradisjon i hele Norden. Foto fra Clarion Hotel.