Stordalen åpner to prestisjehoteller i Stockholm

Related Post

Torsdag 23. mars åpner Petter A. Stordalen dørene til Stockholms største hotellsatsing noensinne. Prosjektet inkluderer åpningen av de to frittstående hotellene At Six og Hobo, samt restauranten TAK, som ledes av den svenske stjernekokken Frida Rogne, heter det i en pressemelding fra Nordic Choice Hotels.

Høsten 2014 ble det klart at hotellkjeden vant den internasjonalt ettertraktede hotell- og restaurantkontrakten på Brunkebergstorg, sentralt i Stockholm. To og et halv år senere er de to prestisjehotellene At Six og Hobo, samt restauranten TAK, klare for åpning. Ambisjonen er å gjøre Brunkebergstorg til Stockholm mest pulserende område.

– Satsingen er den største og mest komplekse hotellsatsingen Stockholm noensinne har sett. Brunkebergstorg er en unik lokasjon i hjertet av byen, og vi så umiddelbart muligheten til å skape noe helt spesielt, akkurat her. Vi skal vekke liv i en bydel som har ligget i dvale i mer enn 50 år, og jeg er helt overbevist om at At Six og Hobo, i tillegg til restauranten TAK, vil sette området på kartet, som den mest spennende bydelen i Stockholm. Her serverer vi gjester og besøkende design, gastronomi og kunst i verdensklasse, sier eier og styreleder for Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

De tre ulike konseptene skal komplettere hverandre, og utgjøre en unik opplevelse, skreddersydd for plasseringen på Brunkebergstorg. Hotellet At Six har som ambisjon å gi Stockholm en opplevelse av kunst, arkitektur og service i verdensklasse. Livsstils-hotellet Hobo er utviklet av prisbelønte Studio Aisslinger, som har skapt en moderne helhetsopplevelse, hvor det, i tillegg til hotellrom, er en miks av restauranter, barer, kafé, scene og et pop-up-område. Utformingen av de to hotellkonseptene har hittil gitt positiv gjenklang internasjonalt, så vel som hjemme i Norden.

– Vi har opplevd en fantastisk interesse for de to hotellene og restauranten TAK. Allerede før åpningen, har At Six og Hobo toppet lister over verdens fremste hoteller. Når selv internasjonale medier skriver om hotellene, vil vi lykkes med å lokke nye gjestegrupper og arrangementer til oss og til Stockholm, fortsetter Stordalen.

Nordic Choice Hotels har i mange år drevet hoteller med restaurantvirksomhet, men satsingen på Brunkebergstorg er første gang konsernet har skapt en frittstående restaurant, med de aller høyeste ambisjonene.

– Da det ble klart at vi skulle få drive en restaurant med utsikt over Det kongelige slott, høyt over byens tak, var det selvsagt hvem som skulle få den kreative utfordringen med å skape den beste matopplevelsen i Stockholm. Frida Ronge er dronningen av Brunkebergstorg, og skaper nå matkombinasjoner som blander det beste fra nordisk og japansk matkunst. Kongen kommer til å se lengselsfullt opp mot TAK når det rumler i magen, avslutter Stordalen.

Nordic Choice Hotels’ satsing er en del av byutviklingsprosjektet Urban Escape, der det, utover hotellvirksomhet, skal skapes en blanding av shopping, kafeer, restauranter og kontor. Når prosjektet er ferdigstilt i 2019, kommer Stockholm til å ha en splitter ny bydel, med et bredt tilbud for byens befolkning.

Foto: Fra resepsjonen på At Six i Stockholm. Fotograf: Andy Liffner/Nordic Choice Hotels.

Posted in Ukategorisert