FlyViking starter ny lavprisrute mellom Bodø og Tromsø

Fra førstkommende mandag kan du reise med FlyViking mellom Bodø og Tromsø alle hverdager, og videre nordover til Hammerfest. Senere vil de også tilby ruter til flere destinasjoner. Selskapets mål er å gradvis kunne legge til flere ruter, i hele Norge, heter det i en pressemelding fra Avinor.

Nord-Norges nye lavprisselskap, FlyViking, er nå klar for å starte opp med ruter mellom byer i nord. Forretningskonseptet er lavprisreiser, og de sier at billettprisene skal ligge mellom kr 499 og 999.

– Det er sunt med konkurranse, og det vil gi lave billettpriser for våre passasjerer. Denne nye flyruta vil blant annet knytte sammen de to største byene i nord, sier lufthavnsjef Inger-Hilde Tobiassen.

Med Ola Giæver Jr. i spissen, lander FlyViking for første gang på Bodø lufthavn mandag 27. mars, klokken 08.35. De tar av igjen mot Tromsø etter en kort bakkestopp. Deretter vil flyet fortsette til Hammerfest.

«FlyViking ønsker å bidra til økt konkurranse, til flere reisealternativer, og derigjennom bidra til utvikling av de lokalsamfunn som er berørt. Hvis selskapet i tillegg klarer å oppnå god tilfredshet hos sine reisende kunder, vil dette også kunne bli en lønnsom forretning for de aksjonærene som har vist oss tillit» skriver selskapet i en melding.

For mer informasjon se www.flyviking.no.

Det vil bli en markering i gate 19 ved Bodø Lufthavn mandag 27. mars, kl 08.00, i tilknytning til ruteoppstart fra Bodø. Det vil bli ekte vikingestemning, med besøk av opplevelsesleverandøren i Tuvsjyen, Saltstraumen, som vil være utkledd som vikinger, for å lage litt liv og leven, og servere kake.

Lufthavnsjef i Bodø, Inger-Hilde Tobiassen, og lufthavnsjef i Tromsø, Ivar Helsing-Schrøen vil være passasjerer ombord på første flygning fra Tromsø til Bodø.

Foto: Bodø by night (foto fra Visit Bodø).