Scandic Flesland Airport satser på miljø og ungt lederteam

Et ungt lederteam med høy kompetanse, driv og tempo, skal bygge opp Vestlandets største kongresshotell, Scandic Flesland Airport, når dørene åpner 3. april, skriver Scandic Hotels i en pressemelding.

– Scandic Flesland Airport er et innovativt, miljøriktig hotell, med ny teknologi. Hotellet har blant annet egne geobrønner og solfangere, som produserer varme og kjøling til hele hotellet. Derfor har vi vært på jakt etter de menneskene som virkelig brenner for å drive et moderne hotell. Dem har vi funnet i vårt nye lederteam, sier hotelldirektør Birte Bratland Hevrøy.

Hotellet får 300 rom og 25 møterom. De to største møterommene vil ha plass til henholdsvis 500 og 1100 personer, og blir Vestlandets største kongresshotell. Bergen får med andre ord en ny arena for alt fra internasjonale kongresser til konserter og eventer.

Kompletterende kompetanse

– Hotellmarkedet i Bergen er tøft, med mange nye hoteller som åpner denne våren. Derfor har vi vært opptatt av å rekruttere avdelingsledere med bred erfaring, som også kompletterer hverandre. Vi har fått på plass Tom Christian Hansen, med lang fartstid fra hotell- og restaurantbransjen; Charlotte Vindenæs, som har med seg kundeperspektivet; Evelinn Kolltveit, som kjenner Scandic-kulturen godt; Mats Lekve har erfaring fra flyplasshotell; Ann Karin Syvertsen har lang erfaring, både fra møte- og feriesegmentet; og Rositsa Ilieva, som har bred teknisk kompetanse, i tillegg til hotellerfaring, sier Bratland Hevrøy.

Rositsa Ilieva har tidligere jobbet ved Scandic Byparken, og ble i fjor nominert til HSMAIs Årets unge leder i reisebransjen. For henne var det en selvfølge å takke ja til å være med og bygge opp Scandic Flesland Airport fra start:

– Det er utrolig spennende å få være med på å åpne hotellet, og bidra til å posisjonere det, både her hjemme og internasjonalt. Prosessen så langt har vært lærerik, men jeg gleder meg til å sette i gang driften av dette høyteknologiske og miljøvennlige konferansehotellet, hvor gjestene kan overnatte, ha møter og konferanser med god samvittighet, sier Ilieva. Teksten fortsetter under bildet.

Scandic Flesland Airport. Foto fra Scandic Hotels.
Scandic Flesland Airport. Foto fra Scandic Hotels.

Sammen med resepsjonssjefen representerer Ilieva erfaring fra Scandic-systemet. Resten av lederteamet er hentet eksternt:

Resepsjonssjef: Evelinn Gule Kolltveit (26), tidligere Scandic Stavanger City
Husøkonom: Rositsa Ilieva (29), tidligere Scandic Byparken
Restaurantsjef: Tom Christian Hansen (44), tidligere Solstrand Hotel
Kjøkkensjef: Mats Lekve (29), tidligere Clarion Hotel Oleana og Clarion Bergen Airport
Konferanse- og eventsjef: Charlotte Vindenæs (28), tidligere arbeidssted PCO/ Kulturoperatørene
Bookingsjef: Ann Karin Syvertsen (29), tidligere Radisson Blu Hotel Norge
Teknisk sjef: Erling Husby (26), tidligere Kandersteg International Scout Centre

Toppfoto: Restaurantsjef Tom Hansen, bookingsjef Ann Karin Syvertsen, husøkonom Rositsa Ilieva, konferanse- og eventsjef Charlotte Vindenæs, hotelldirektør Birte Hevrøy, resepsjonssjef Evelinn Gule Kolltveit og kjøkkensjef Mats Lekve utgjør det nye lederteamet ved Scandic Flesland Airport. Foto fra Scandic Hotels.