Spektakulære nyheter og dobling i cruisesalget hos Ving

Verdens største cruiseskip, og mobilen som nøkkelkort, er noen av neste års cruisenyheter hos Ving, som har doblet salget av cruisereiser siden oppstarten i 2014, skriver reisearrangøren i en pressemelding.

Royal Caribbean presenterte nylig verdens største cruiseskip, Symphony of the Seas. På samme tid lanserte Celebrity Cruises et av de mest moderne skipene på markedet, «Celebrity Edge». Allerede nå kan interesserte bestille cruise hos Ving med begge skipene, med ruter i Middelhavet og Karibia.

Markedsdirektør i Ving, Tonje Løkaas Fossum, mener økt kunnskap og enkel bestilling er blant årsakene til at cruise blir stadig mer populært.

– Mange er opptatte av at det skal være enkelt å både reise på ferie og bestille den. Vi tilbyr pakker der både flybilletter, hotellovernattinger og cruise er inkludert. Cruise er også en enkel og behagelig måte å se og oppleve mest mulig på i ferien, sier hun.

Moderne teknologi om bord

På «Celebrity Edge» blir nøkkelkortene erstattet med passasjerens egen smarttelefon. Mobilen vil også kunne brukes til å slå av og på lyset i lugaren, og til å bestille frokost, utflukter og treningstimer.

«Celebrity Edge» introduserer også ha en helt ny type lugarer, Infinite Veranda, der passasjerene kan gjøre om en del av lugaren til balkong, ved å trykke på en knapp, og dermed få tilgang til sjøbrisen, når de måtte ønske det.

RCCLs "Symphony of the Seas". Foto fra Royal Caribbean.
RCCLs «Symphony of the Seas». Foto fra Royal Caribbean.

– Nordmenn stiller stadig høyere krav til ferien, og vi tror gjestene vil sette pris på at rederiene nå satser på å gjøre reisen enda enklere, med smarte løsninger. Vi tror også at mange vil synes det er stor stas å reise på cruise med verdens største cruiseskip, fortsetter markedsdirektøren.

Cruise i Middelhavet med verdens største skip

«Symphony of the Seas» sjøsettes våren 2018, med ruter i Middelhavet og aktiviteter som Ultimate Abyss, verdens største rutsjebane til havs, surfesimulator og zipline, som passasjerene kan teste ut mellom stoppene. Vinteren 2018/2019 vil skipet sette kurs mot eksotiske Karibia.

«Celebrity Edge» vil seile i Karibia, med avreise fra Fort Lauderdale, og stoppe i blant annet Puerto Rico, Bahamas og på St. Maarten fra og med desember 2018.

Toppfoto: Fra akterdekket på et av Royal Caribbeans skip. Foto fra Ving.