Norwegian lanserer ny direkterute til Singapore

Norwegians internasjonale ekspansjon fortsetter, med lanseringen av en ny direkterute mellom London Gatwick og Singapore. Dette blir selskapets andre destinasjon i Asia. Norwegian flyr allerede til Bangkok fra Oslo, Stockholm og København, skriver flyselskapet i en pressemelding.

Norwegian begynner å fly mellom London Gatwick og Singapore 28. september. Avgangene korresponderer godt med selskapets flyvninger fra flere norske byer.

– Våre langdistanseruter er svært populære, med en fyllingsgrad på over 90 prosent. Dette beviser at kunder ønsker enda flere langdistanseruter til lave priser. Det er derfor med stor glede vi lanserer vår første rute til Singapore, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

– Vi håper at skandinaviske myndigheter ser betydningen av flere direkteruter til Asia, også fra Skandinavia, og sikrer at også Norwegian får nødvendige overflyvningsrettigheter til Asia.

Om den nye ruten:

Norwegian vil fly fire ganger i uken mellom London Gatwick og Singapore, med oppstart 28. september (fra oktober vil Norwegian fly fem ganger i uken). De nye rutene korresponderer godt med Norwegians flygninger fra Oslo, Bergen og Stavanger til London, slik at reisende fra Norge også lett kan benytte seg av det nye rutetilbudet. Det er selskapets 787 Dreamliner som vil betjene Singapore-ruten.

Om Norwegians langdistanseruter:

Norwegian tilbyr totalt 55 langdistanseruter mellom USA og Europa og Asia. Reisende i Norge kan fly direkte til New York, Oakland / San Fransisco, Los Angeles, Fort Lauderdale, Las Vegas, Orlando og Boston i USA, samt til Bangkok i Thailand.

Foto: Norwegians nye Boeing 737 MAX. Foto fra Norwegian.