Hotel Villan i Gøteborg blir BW Premier Collection

1. juni blir Hotel Villan i Gøteborg tilsluttet det mest eksklusive varemerket til Best Western Hotels & Resorts, BW Premier Collection. Dermed får kjeden sitt åttende BW Premier Collection-hotell i Skandinavia, heter det i en pressemelding fra Best Western.

Hotellet, som har aner tilbake til 1916, er beliggende i Västra Eriksberg, med utsikt over Gøteborgs innløp. Hotellet tilbyr 26 eksklusive rom, konferansemuligheter og restaurant. Restaurant Disponenten Kök & Vinbar byr på svenske retter med kontinental innflytelse, og et stort sortiment av kvalitetsviner.

– Vi ser frem til å bli en del av BW Premier Collection, sier Per og Susanne Mattelin, eiere av Hotel Villan.

– For oss er det viktig å beholde hotellets personlige og unike stil, samtidig som vi ser frem til å få støtte innen salg, markedsføring og distribusjon. BW Premier Collection er det perfekte alternativet for oss.

– Vi er veldig glade for at Hotel Villan har valgt BW Premier Collection. Hotellet har et høyt nivå, og tilbyr gjestene en helt unik og personlig opplevelse, og er dermed en perfekt representant for BW Premier Collection, sier Johan Michelson, Country Manager Sweden, Best Western Hotels & Resorts.

BW Premier Collection er nøye utvalgte hoteller av høy kvalitet. Hotellene i kolleksjonen har sterkt fokus på design, og har en unik og personlig karakter.

Foto: Hotel Villan i Gøteborg. Foto fra Best Western Hotels.