Bergen lufthavn får Norges største Comfort-hotell

Det var ikke tegn til regn da 300 feststemte mennesker var samlet for å feire åpningen av Norges største Comfort-hotell, Comfort Hotel Bergen Airport, skriver Comfort Hotel i en pressemelding.

– Vi ser frem til å gi gjestene våre en magisk opplevelse når de besøker Comfort Hotel Bergen Airport. Med tilrettelagte møtefasiliteter, flotte rom og kun to minutter til den nye terminalen, er dette hotellet det naturlige møtepunktet mellom Bergen og tilreisende fra hele landet. Etter to måneder i drift, er det en stor glede å feire Norges største Comfort-hotell sammen med 300 av våre nærmeste venner. Nå som Bybanen endelig har åpnet, er det ekstra gøy å kunne ønske velkommen til fest, sier Erlend Fardal Lunde, hotelldirektør på Comfort Hotel Bergen Airport.

Datagrafisk gjengivelse av Comfort Hotel Bergen Airport, som åpnet tirsdag 28. februar 2017. Foto fra Comfort Hotel.
Datagrafisk gjengivelse av Comfort Hotel Bergen Airport, som åpnet tirsdag 28. februar 2017. Foto fra Comfort Hotel.

Byggingen av Comfort Hotel Bergen Airport er Comfort Hotels største prosjekt hittil. Hotellet er det andre flyplass-hotellet til hotellkjeden så langt, og det er ikke uten grunn at Nordic Choice Hotels har valgt å bygge dette hotellet nettopp i Bergen. Petter Stordalen har den siste tiden satset stort på flyplass-hoteller, og Bergen lufthavn Flesland er den femte største flyplassen i Norden.

– Bergen lufthavn er en flyplass med hovedstad-dimensjoner, og hotelltilbudet må matche den størrelsen. Med et Clarion-hotell, og ett Comfort-hotell, dekker vi behovene til alle, enten du reiser på business-budsjett eller ønsker deg førsteklasses, økonomiske hotellopplevelser. Det er ikke uten grunn at Bergen lufthavn får Norges største Comfort Hotel, sa Petter stordalen i åpningstalen sin.

Comfort Hotel Bergen Airport er nummer to i rekken av Comfort-hoteller i Bergen. Hotellet er helt nytt, og ligger to minutter fra den nye flyplass-terminalen, som åpner august 2017.

Fakta

Norges største Comfort Hotel
304 rom
Tolv trådløse møterom
Restaurant, bar og stor gym
To minutter fra den nye terminalen, som åpner august 2017
Innendørsparkering, med 110 parkeringsplasser, som disponeres av tredjepart mot avgift
Åpningsfest 26. april

Toppfoto: Petter Stordalen på åpningsfesten for Comfort Hotel Bergen Airport onsdag 26. april 2017. Fotograf: Jon Klasbu.