Frokostsuksessen fortsetter – nå utvider Scandic Nidelven

Scandic Nidelven utvider restaurant- og møtekapsiteten, for å svare på økende etterspørsel fra både frokost- og konferansegjester. De nye lokalene bygges ut i elven, og vil gi gjestene en fantastisk utsikt over Nidelven, heter det i en pressemelding fra Scandic Hotels.

Som Norges beste frokosthotell ti år på rad, opplever Nidelven en utrolig pågang fra gjester fra fjern og nær. Å møte den voldsomme etterspørselen har vært en utfordring med dagens kapasitet. Derfor øker hotellet nå restaurantkapasiteten med 300 plasser.

– Dette er en stor dag for oss på Scandic Nidelven. Vi vil med denne utvidelsen øke restaurantkapasiteten med nærmere 70 prosent, og kan ta imot mange flere gjester. Vi møter også etterspørselen fra SMB-markedet med våre to nye møterom, som hver har kapasitet på 140 personer. Ekstra gøy er det selvfølgelig at de nye fasilitetene bygges ut i Nidelven, og gir gjestene en spektakulær utsikt, sier Kjetil Vassdal, hotelldirektør på Scandic Nidelven.

Ro rett ut i elven

Kronen på verket blir Norges kanskje råeste trimrom, med glassvegger ut mot Nidelven. På romaskinen kan gjestene bokstavelig talt ro rett ut i elven.

– Vi opplever at mosjon og trening blir viktigere og viktigere for gjestene våre. Ofte blir trimrom plassert i kjellerlokaler uten vinduer. Vi vil tilby gjestene våre de råeste treningslokalene, med vinduer fra tak til gulv. Gjestene vil få følelsen av å ro eller sykle rett ut i Nidelven, sier Vassdal.

Ruster hotellet for fremtiden

Utbyggingen starter allerede ved Sankthans i år, og skal være ferdig i april neste år. Byggeprosjektet skjer i samarbeid med Incentra Eiendom AS.

– Scandic Nidelven er en viktig møteplass for Trondheim by. Sammen med Scandic ønsker vi å forsterke og videreutvikle hotellets posisjon. Utbyggingen omfatter større og bedre fasiliteter innen restaurant, møterom og trening som skal møte behovene til kvalitetsbevisste hotellgjester også i fremtiden. Vi ser frem til våren 2018, når dette står klart, sier Gisle Evensen, styreleder i Incentra Eiendom AS.

Foto: Scandic Nidelven i Trondheim. Foto fra Scandic Hotels.