Ingunn Weekly: Samarbeid over landegrensene

På onsdag i uken som snart er over, var vi invitert til å holde et medlemsarrangement på hovedkontoret til AccorHotels. Det var en utrolig spennende dag og kveld. Det ga mersmak for begge parter, og vi vil ha flere lokale arrangementer der, samt at vi jobber mot et omfattende samarbeid med dem.

AccorHotels ser viktigheten av å engasjere seg utenfor egen organisasjon, og vi vil komme tilbake med mer om hvordan vi ser samarbeidet med dem og andre utvikle seg fremover, til nytte for hele bransjen.

I hele kveld skal vi jobbe med vår tyske samarbeidspartner, Travel Industry Club (TIC), på The Thief i Oslo, og det er et samarbeid som styrker seg for hver aktivitet vi gjør sammen.

Med andre ord mye spennende å fortelle om på årsmøtet til HSMAI tirsdag 20. juni.

Ha en fin helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrerende direktør
HSMAI