Invitasjon for tirsdag 20. juni 2017 i Oslo

Tirsdag 20. juni inviteres du til en spennende og aktiv ettermiddag og kveld på Taket på Steen & Strøm. Denne dagen skjer det mye – og alt skjer på det kule stedet Taket på Steen & Strøm

Vi begynner klokken 14.00. Da er det årsmøte i HSMAI. Her vil vi oppdatere deg om hva vi har jobbet med i året som er gått, og alt som skal foregå resten av 2017 og i 2018. Dersom du vil delta på årsmøtet til HSMAI, må du sende din påmelding til Benedicte på bgb@hsmai.no.

Klokken 15.00 begynner det faglige programmet.

HSMAI og Norsk Reiseliv fortsetter suksessen med debattmøter i tilknytning til dagsaktuelle saker som står høyt på reiselivsnæringens agenda.

Neste debattmøte er satt til samme dag som HSMAI, sammen med Oslo Handelsstands Forening, har sin sommerfest, slik at du og dine kolleger kan delta på alt sammen.

Vi begynner debatten kl 15.00. Tema for debatten vil være dagsaktuelt i forhold til hva som skjer i reiselivet, både internasjonalt og nasjonalt, og hvordan dette påvirker reiselivet i Norge.

Per-Arne Tuftin, direktør i Norsk Reiseliv, innleder debatten.

Vi har fått på plass et svært kompetent panel. Du møter:

Morten Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels i Olav Thon Gruppen, og visepresident i NHO Reiseliv;
Bente Bratland Holm, som er reiselivsdirektør i Innovasjon Norge;
Svein Arild Steen-Mevold, som er administrerende direktør for Scandic Hotels Norge, og styreleder i Norsk Reiseliv;
Marianne Broholm Einarsen, som er konserndirektør for reiseliv i NSB, styreleder i Fjord Tours, og nestleder i Norsk Reiselivs styre;
Helge Otto Mathisen, som er konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Color Line.

Debatten ledes av Morten Torp, som er leder for HSMAI National Advisory Board i Norge, og Director Indirect business & Projects Scandinavia, Avis og Budget.

Etter debatten inviteres du på sommerfest i regi av HSMAI og Oslo Handelsstands Forening, med utdeling av Serviceprisene og Årets Butikk.

Dette blir Årets Sommerfest!

Meld deg på her: