Thon Hotels gjør et kjempebyks på Norsk Kundebarometer

Thon Hotels klatrer 68 plasser opp på Norsk Kundebarometer. Hotellkjeden ligger nå på 51. plass, mot fjorårets plassering på 119. plass, heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI måler hvert år kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere, og Thon Hotels gjør et kjempehopp, ved å klatre 68 plasser opp på årets liste.

I tillegg til 51.-plassen på Kundebarometeret, viser årets bransjeresultater at Thon Hotels ligger på andre plass blant de norske hotellkjedene.

– Vi har valgt en ny strategi for Thon Hotels de siste årene, og ser nå effekten av hardt arbeid i alle ledd. Vi setter gjestene våre først hver dag. Jeg har lyst til å takke våre fantastiske medarbeidere, som alltid strekker seg lengre for gjestene våre. At Thon Hotels scorer høyt på kundetilfredshet og lojalitet, er noe vi er svært stolte av, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Høyskolelektor Bengt Gunnar Lorentzen, som jobber med forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer, forteller at Thon Hotels har hatt en stor fremgang på årets liste.

– Vi gratulerer Thon Hotels med en signifikant økning på tilfredshet. En score på 74,8 poeng forteller oss at Thon Hotels har fornøyde kunder, og at hotellkjeden har gjort en veldig stor fremgang fra i fjor til i år, sier han.

Thon Hotels topper kundekåringer

– I tillegg til fokuset på gjesteopplevelser, har Thon Hotels de siste årene satset enormt på design, mat og teknologi. Vi har brukt mer enn 1,3 milliarder kroner på oppussing, og har fått gode tilbakemeldinger fra gjestene våre, på både interiør, maten vi serverer og fasilitetene. Høsten 2016 vant Thon Hotels både førsteplass og andreplass i den norske beste frokost-konkurransen til Twinings, og vi topper listene over de beste hotellene i Norge, Oslo, Bergen og Stavanger, på TripAdvisor, sier Thorvaldsen.

Designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, har i samarbeid med interiørarkitekt Trond Ramsøskar stått bak oppussingen av Thon Hotels.

Foto: Morten Thorvaldsen, konserndirektør hotell og restaurant i Olav Thon Gruppen. Fotograf: Gry Traaen.