Scandic forsterker sin posisjon i Elverum – overtar Hotel Central

Hotel Central skifter eier, og hotellet med Elverums beste beliggenhet, vil, etter en omfattende renovering, åpne dørene for fullt igjen sensommeren 2017. Hotel Central vil da bli en del av Scandic Hotels, Nordens største hotellkjede, under navnet Scandic Central Elverum, forteller Scandic Hotels i en pressemelding.

– Vi gleder oss stort til å gjenåpne Hotel Central som et Scandic-hotell. Hotellet skal driftes sammen med konferansehotellet Scandic Elgstua, med felles administrasjon og ledelse, som vil gi oss klare stordriftsfordeler. Med totalt 201 gjesterom, fordelt på to flotte Scandic-hoteller, har vi stor tro på at vi vil tilføre Elverum mer trafikk og større arrangementer, sier John Tømte, eier av driftsselskapet Elgstua AS, som skal drifte Scandic Central Elverum.

Omfattende oppussing

Det er Elgstua Bygg AS som har kjøpt hotellet. De har igangsatt en omfattende oppussing av hotellet, for å løfte det til Scandic-standard. Blant annet skal rommene og badene renoveres, og resepsjonsområdet, lobbyen og inngangspartiet vil få et kraftig ansiktsløft. I tillegg bygges det et stort og moderne treningsrom. Teksten fortsetter under bildet.

Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge AS. Foto fra Scandic Hotels.
Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge AS. Foto fra Scandic Hotels.

– Jeg er veldig imponert over hvordan Scandic Elgstua har etablert seg på markedet. Hotellet er et etterlengtet, friskt pust på hotellmarkedet i Elverum og omegn. Derfor gleder vi oss over at vi ytterligere styrker oss i Elverum, nå med et hotell midt i sentrum. Det blir spennende å se Scandic Central Elverum i ny drakt etter oppussingen, sier Svein Arild Steen-Mevold (over), administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

Toppfoto: Scandic Central Elverum, i Elverum sentrum. Foto fra Scandic Hotels.