Hertz har verdens beste lojalitetsprogram

FlyerTalks medlemmer har kåret Hertz Gold Plus Rewards til verdens beste lojalitetsprogram for leiebil. Prisen betyr mye for Hertz i Norge, som også jobber med nye mobilitetskonsepter for norske byer, skriver selskapet i en pressemelding.

FlyerTalk er en internasjonal organisasjon, med 675.000 forretnings- og fritidsreisende som medlemmer. Det er sjette året på rad at Hertz’ lojalitetsprogram stikker av med seieren, blant mer enn 100 ulike lojalitetsprogrammer. Seieren betyr mye for Hertz i Norge.

– Dette er selvsagt en stor anerkjennelse for Hertz og vårt lojalitetsprogram. Mange av dem som reiser jevnlig, er kjent med FlyerTalk, så dette blir lagt merke til, både i USA og Europa. Med tanke på kommende sommer, og mange turister som trenger leiebil når de kommer til Norge, betyr anerkjennelsen ekstra mye, sier Trygve Simonsen, administrerende direktør for Hertz i Norge.

Mobilitet

Et godt lojalitetsprogram, god tilgjengelighet og brukervennlige tekniske løsninger, er viktige satsingsområder for markedslederen Hertz.

– Vi i Hertz, både i Norge og globalt, satser knallhardt på tilgjengelighet og ny, brukervennlig teknologi. I tillegg jobber vi i Norge med nye mobilitetskonsepter i sentrum av de største byene, slik at folk som bor sentralt over tid ikke har behov for å eie egen bil. Vi skal vokse videre i Norge, sier Simonsen.

Foto: Hertz BilPool. Foto fra Hertz Norge.