Magisk åpningsfest for At Six, Hobo og TAK

Køen var lang da gjestene sist fredag strømmet til åpningen av Stockholms største hotellprosjekt noensinne. At Six og Hobo, skal, sammen med restauranten, TAK blåse nytt liv i bydelen Brunkebergstorg. Foran 1000 gjester, gjennomførte hotelleier Petter A. Stordalen to legendariske illusjonsnumre, som blant annet inkluderte en motorsykkel og et sylskarpt sverd, heter det i en pressemelding fra Nordic Choice Hotels.

Et kollektivt gisp gikk gjennom salen da Stordalen, sittende på en Harley Davidson, dukket opp på scenen, ut av tynne luften. Gjestene ble også vitne til at Stordalen utfordret tyngdekraften, ved å balansere på spissen av et sylskarpt sverd, to meter over bakken.

– Hotell handler om å skape opplevelser som overgår forventningene. Som overrasker og begeistrer. Mange vil kalle det magi, men magi finnes ikke. I virkeligheten heter det hardt arbeid. Og det, kombinert med mennesker fylt av energi og gjennomføringskraft, skaper magiske gjesteopplevelser. Det har vært vårt fokus, når vi i dag vekker Brunkebergstorg til liv igjen, sier Stordalen. Teksten fortsetter under videoklippet:

Høsten 2014 ble det klart at Nordic Choice Hotels hadde vunnet kjempekontrakten om å bygge to unike hoteller og én restaurant på Brunkebergstorg. Etter mer enn to års arbeid, var Stockholms største hotellprosjekt noensinne klart til å ta imot sine første gjester 23. mars. På fredag, 19. mai, var det endelig dags for åpningsfesten.

– På mindre enn to måneder har At Six, Hobo og TAK etablert seg som den nyeste og fresheste hot spoten i «Nordens hovedstad», Stockholm. En tiltagende strøm av mennesker kommer hit for å se forvandlingen til denne bydelen, som tidligere var forbeholdt banker, departementer og grå dresser. Nå syder det av liv igjen, og Brunkebergstorg er i ferd med å bli det naturlige navet i byen, forteller Stordalen.

På åpningsfesten avslørte han at hotellprosjektet ved Brunkebergstorg hadde vært det største og mest komplekse han hadde vært med på. Ved ferdigstillelsen var det derfor duket for en skikkelig magisk feiring. De 1000 inviterte gjestene fikk blant annet se artister som Sabina Ddumba, Petter Alexis, Mike Perry, Damn og DJ Phaxx. Nour El-Refai var konferansier, og loset gjestene gjennom programmet for kvelden.

– Vi har nå landet Stockholms største og mest komplekse hotellprosjekt gjennom tidene, og vi er utrolig stolte. Men ikke la det være noen som helst tvil, dette er bare begynnelsen på Nordic Choice Hotels’ Stockholms-eventyr, avslutter Petter Stordalen.

Foto: Petter A. Stordalen, balanserende på en sverdspiss. Foto fra Nordic Choice Hotels.