Scandic Hafjell åpnet

Nøyaktig én måned etter at Scandic styrket sin tilstedeværelse i Lillehammer-regionen, med åpningen av Scandic Lillehammer Hotel, fortsetter ekspansjonen, da nyrenoverte Scandic Hafjell torsdag åpnet dørene, ifølge en pressemelding fra Scandic Hotels.

Hotellet, som frem til i dag har gått under navnet Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort, blir nå en del av Nordens ledende hotellkjede, med 230 hoteller i syv land. Med dette får Scandic en ny spennende destinasjon i porteføljen, med Hafjell Alpinsenter, Lilleputthammer og Hunderfossen Familiepark som nærmeste naboer.

Reddet fra nedleggelse

For hotelldirektør Erik Fostervoll og hans medarbeidere, er dette en gledens dag på flere måter.

– For mindre enn halvannet år siden stod hotellet i fare for å bli omgjort til leiligheter, og 100 arbeidsplasser var truet. Jeg er svært takknemlig for at huseier Pandox i stedet valgte å oppgradere hotellet for en betydelig sum, og at hotellet nå blir innlemmet i Nordens største hotellkjede. Denne reisen kunne ikke ha tatt en bedre retning, og nå starter et nytt kapittel for oss, som Scandic Hafjell, sier han fornøyd.

Nyrenovert hotell med klatrevegg i lobbyen

Samtlige 210 hotellrom vil innen fredag 16. juni være ferdig renovert. Uken etter starter arbeidet med å gi kurs– og konferansefasilitetene et betydelig løft, slik at høstens konferansedeltagere kan se frem til inspirerende møter i nye lokaler.

– Barn som besøker hotellet, kan glede seg til å prøve den helt nye klatreveggen, som står klar i resepsjonen, og her kan også våre kursdeltagere få utfolde seg, forteller Fostervoll.

Når Scandic Hafjell nå er blitt en del av Scandic-familien, markerer det samtidig at Scandic har overtatt det siste av fem norske hoteller, i en avtale mellom Scandic og Pandox og Eiendomsspar. Fra før er Scandic Lillehammer Hotel, Scandic Sørlandet, Scandic Valdres og Grand Hotel nå en del av Scandic Hotels.

– Med den omfattende renoveringen som Pandox legger ned, vil Scandic Hafjell bli et flott tilskudd for Scandic og for våre gjester. Med naboer som Hafjell Alpinsenter, Hunderfossen Familiepark, og kort vei til så vel Lillehammer sentrum som flotte fjellområder med turmuligheter, sommer som vinter, mangler det ikke på muligheter for besøkende, uansett årstid, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

Scandic Hafjell

210 nyrenoverte hotellrom
Moderne treningsrom
Innendørs svømmebasseng og sauna
25 konferanse– og møterom
Kapasitet inntil 500 personer i samme sal
Klatrevegg i resepsjonen
Lobbybar og restaurant

Foto: Fra inngangspartiet til Scandic Hafjell. Foto fra Scandic Hotels.