Clarion Hotel The Hub utfordrer designstudenter til å skape et unikt møterom

Clarion Hotel The Hub åpner midt i Oslo 1. mars 2019. Nå har hotellet utlyst «Creative Room Challenge», der studenter og designinteresserte får en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom. Vinneren får ideen sin satt ut i livet på det som skal bli landets største konferansehotell, skriver Clarion Hotel i en pressemelding.

– Innovasjon, kreativitet og inkludering er viktige stikkord for oss, i arbeidet med Clarion Hotel The Hub, og da føles det veldig riktig å invitere nytenkende mennesker til å delta i prosjektet med sine ideer. Det er ingen kompetansekriterier i konkurransen, her er det den gode ideen som står i fokus. Vi ønsker innovative og spennende løsninger, og vet det er mange talenter der ute, som kan utfordre oss, sier General Manager, André Schreiner.

Utenfor boksen

Anders Björkén er juryleder og interiørarkitekt for Clarion Hotel The Hubs hotellrom og møterom. Han gir deltagerne fri utfoldelse:

– Det blir veldig spennende å se resultatet. Her kan alt skje, mener han.

Med 24 møterom og 810 hotellrom, vil det i snitt være 2000–2500 mennesker på hotellet samtidig.

– Vinneren setter derfor sitt fotavtrykk på det som kommer til å bli en velbesøkt og levende arena, noe vi håper vil gi vinneren den oppmerksomheten hun eller han fortjener, avslutter Schreiner.

Frist for levering av forslag er 20. september 2017.

Les mer om Creative Room Challenge:

Facebook: www.facebook.com/clarionthehub

Instagram: @clarionthehub