Åtte Thon-hoteller går videre i «Norges beste frokost»

I fjor vant Thon Hotels bransjekåringen av Norges beste hotellfrokost, og i år er åtte Thon-hoteller med videre i den prestisjefylte konkurransen til Twinings, forteller hotellkjeden i en pressemelding.

Hotellene som har blitt plukket ut som semifinalister er: Thon Hotel Harstad, Thon Hotel Lofoten, Thon Hotel Nordlys i Bodø, Thon Hotel Rosenkrantz Bergen, Thon Hotel Arendal, Thon Hotel Oslo Airport, Thon Hotel Terminus i Oslo og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.

– Dette er selvsagt stort for oss. At vi har åtte hoteller med videre til semifinalen, er fantastisk! Thon Hotels vant kåringen i fjor, og tok både første- og andreplassen. At vi nå har så mange hoteller med videre i frokostkonkurransen, er et bevis på at vi har gjort mye riktig, og at gjestene våre liker det de spiser. Vi får veldig mange positive tilbakemeldinger for hotellfrokosten av våre gjester. Det blir spennende å se hvem som vinner i år, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Første og andre plass i 2016

Høsten 2016 kom Thon Hotel Lofoten på førsteplass, og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kapret andreplassen i «Norges beste frokost»-konkurransen til Twinings.

– De siste årene har vi lagt ned mye arbeid i å lage god, hjemmelaget mat, med både økologiske og lokale råvarer. Jeg vil gjerne takke våre fantastiske medarbeidere, som sørger for en høy kvalitet på både frokostene og servicen på hotellene våre, sier Thorvaldsen.

Thon Hotel Lofoten ble fylkesvinner i Nordland, Thon Hotel Oslo Airport ble fylkesvinner i Akershus, og Thon Hotel Arendal ble fylkesvinner i Aust-Agder. De resterende hotellene er blitt plukket ut som «wild cards» – og alle disse hotellene går nå videre til semifinalen.

Twinings Best Breakfast har kåret Norges beste frokost siden 2004, og årets vinner blir offentliggjort høsten 2017.

De siste årene har Thon Hotels pusset opp og modernisert hotellene sine. Det er designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar som står bak oppussingen.

Foto: Thon Hotels har tre fylkesvinnere og totalt åtte hoteller som går videre til Norges Beste Frokost-konkurransen. Foto fra Thon Hotels.