Norwegian lanserer ny direkterute til Argentina

Norwegians internasjonale ekspansjon fortsetter, med lanseringen av en ny direkterute mellom London Gatwick og Argentinas hovedstad, Buenos Aires. Dette blir Norwegians aller første destinasjon i Sør-Amerika, skriver flyselskapet i en pressemelding.

Den første flyvningen mellom London Gatwick og Buenos Aires tar av i februar 2018.

– Lanseringen av denne ruten til Buenos Aires, er en ny milepæl for Norwegian, og en viktig del av vår globale strategi. Det er vår aller første rute til Sør-Amerika, og markerer starten på selskapets planer om ekspansjon i Argentina, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Norwegian i Argentina

Tidligere i vår godkjente Norwegians styre at konsernets argentinske datterselskap skal etablere baser, ansette nye medarbeidere og lansere nye ruter i Argentina. Norwegian har søkt om driftstillatelse (Air Operator’s Certificate) for å kunne fly i Argentina. Hvis søknaden godkjennes av myndighetene, vil de nye rutene bli lansert mot slutten av året.

– Argentina er et veldig interessant marked, med store muligheter. Dagens flytilbud i Argentina og Sør-Amerika er relativt begrenset, derfor ser vi frem til å gi argentinere billige flybilletter, både på innenriks- og utenriksruter i nær fremtid, fortsetter Kjos.

Om den nye ruten:

Norwegian vil fly fire ganger i uken mellom London Gatwick og Buenos Aires, med oppstart 14. februar 2018. Selskapets 787 Dreamliner-fly vil betjene Buenos Aires-ruten.

Om Norwegians langdistanseruter:

Norwegian tilbyr om lag 60 langdistanseruter mellom USA og Europa og Asia. Reisende i Norge kan fly direkte til New York (JFK og Stewart), Oakland / San Fransisco, Los Angeles, Fort Lauderdale, Las Vegas, Orlando og Boston i USA, samt til Bangkok i Thailand.