Royal Caribbeans Snapchat-kanal deler spektakulære undervannsopplevelser med sine følgere

Royal Caribbean inviterer verden til å følge med på førsteklasses undervannsaktivitet, gjennom linsen til Snapchat Spectacles. Fra 21. til 25. juni vil Royal Caribbeans Snapchat-kanal dele spektakulære undervannsopplevelser med sine følgere, takket være en skreddersydd dykkermaske, «SeaSeekers», som er spesialdesignet av rederiet.

Tre anerkjente dykkere vil ta i bruk den utrolige undervannsmasken først. I Cozumel vil
Mexicos marine dyrelivsfotograf og naturverner Roberto Ochoa gi følgerne et sjeldent glimt av den årlige overføringen av hvalhaier.

Marinbiologen Gabriela Nava i Oceanus, A.C., basert i Mexico, vil ta følgerene med for å se et korallrev i et restaureringsprosjekt, og i Belize kan fans følge med fridykkeren Ashleigh Baird, når han besøker Great Blue Hole, et undervanns synkehull, som antas å være det største i sitt slag.

Den innovative masken lar brukere snappe under vann. Dette gir mulighet for å dele unike undervannsopplevelser i sosiale medier. Snapchat fortsetter å være en favorittkanal for nysgjerrige reisende, og er den ideelle plattformen for dette prosjektet. På denne måten kan vi ta med undervannsopplevelsene til våre gjester, når de besøker de utrolige destinasjonene vi seiler til. Royal Caribbean har også søkt om patent på SeaSeeker-masken, slik at selskapet i fremtiden også kan tilby dette til sine gjester.

Fans kan følge @RoyalCaribbean på Snapchat #SeekDeeper

Foto: Royal Caribbeans Snapchat-kanal vil dele spektakulære undervannsopplevelser med sine følgere. Foto fra Royal Caribbean.