Ingunn Weekly: Vårt første event i Brussel

Det er fantastiskt å se hva vi kan få til sammen, når vi samarbeider. Nå skal HSMAI Region Europe etablere seg med aktiviteter i Brussel også. Veldig gøy at vi kan samarbeide med norske Thon Hotels på vårt første arrangement i Brussel i oktober.

Les mer om arrangementet her.

Ukens navn for denne uken er Mia.  Hun er en utrolig dyktig kapasitet, som vi først jobbet noe med i 2015, men det siste året har hun vært sterkt involvert hos oss, og har ledet arbeidet med utviklingen av programmet Winning for Customers – The Service Pledge.

Her er det flere muligheter:

  1. Vi har utviklet et tredagers sertifiseringsprogram, hvor vi sertifiserer Executive Coaches, for å kunne gjennomføre dette programmet på våre vegne. Pre-sertifiserings-workshopen har vi satt opp også i Oslo i november. Takket være NHO Reiseliv Utviklingsfond, kan du oppnå halv pris på dette i Norge.
  2. Dersom din bedrift og/eller destinasjon vil sette god service på agendaen, vil jeg anbefale deg at du tar kontakt med oss for mer informasjon.  Dette er et program som vil ta fra seks til tolv måneder, avhengig av størrelsen på bedriften.

Du kan også lese mer om dette her.

Aller først skal vi arrangere HSMAI Eventprisene på Grand Hotel, kvelden mandag  9. oktober!  Det blir gøy! Vi har fått inn mange bra bidrag allerede, men du har fremdeles muligheten til å sende inn bidrag.  Fristen er onsdag 20. september.  Du finner mer informasjon også om dette her.

Ha en strålende helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrerende direktør
HSMAI

Toppfoto: Brussels by night. Foto fra Thon Hotels.