Fem grunner til å elske hotellfrokosten

Hotellfrokosten setter ofte standarden for hvordan humøret blir utover dagen, og derfor bør du velge et hotell som vet hvordan de skal servere en god frokost. Thon Hotels har satt opp en liten liste over hvorfor du bør velge et hotellrom med frokost inkludert.

Velger du riktig hotell i Bergen, Oslo, Arendal, Harstad, Bodø eller Lofoten, står du opp til det som regnes blant Norges beste frokoster. Faktisk er tre av hotellene til Thon Hotels med i finalerunden når Norges beste hotellfrokost skal kåres i høst, og det er kjeden veldig stolt over. Her er noen av grunnene til at Thon, ifølge hotellkjeden selv, tar frokosten på alvor:

Fem grunner til å elske frokostbufféen:

  1. Det er raskt og enkelt. Du trenger ikke å lete etter en restaurant eller kafé som serverer mat på morgenen, men bare hoppe i klærne og sette kurs mot buffeten.
  2. Du starter dagen med full mage. Uansett om du skal i møter eller på sightseeing, blir dagen bedre med litt god mat (og kaffe!) innabords.
  3. Frokostbuffeen har noe for alle. Uansett hva du liker å spise om morgenen, har en god buffé noe å sette tennene i. Fra ferske rundstykker og pannekaker, til frukt og frokostblandinger. Alle i familien eller vennegjengen vil finne noe de liker.
  4. Smak på den lokale maten. En god frokostkokk gir alltid litt smakebiter av de beste råvarene fra regionen. Det gjør det mulig å smake på flere ting, uten å måtte kjøpe et helt måltid. Spesielt utenlandske gjester setter stor pris på dette.
  5. Egg og bacon. Det er litt morsomt, for ansiktet på spesielt menn 40+ lyser opp i det de finner egg og bacon-seksjonen i frokostbuffeen. Det er kanskje ikke det sunneste ved en frokostbuffé, men egg og bacon er nok det som sprer mest glede i frokostrommet.

Frokost er inkludert i prisen når du overnatter på et Thon-hoteller i Norge, og i Thon Hotels’ buffeer finner du hjemmelagde spesialiteter, kortreist og økologisk mat, smoothies, kaffe, kaker, nybakt brød og selvfølgelig: egg og bacon.

I 2016 vant Thon Hotels både første- og andreplass i den årlige Twinings Best Breakfast-konkurransen.

Foto: Egg og bacon til frokost. Foto fra Thon Hotels.